Tele2 meni radi bez problema!
Ne mogu shvatit ljude zašto stalno mrmljaju protiv teletine! Ako ime ne odgovara imaju još dvije mogućnosti!
Vip kada je počeo bilo je isto sranja npr. meni osobno blokirali su karticu jer sam nakon obnavljanja računa neobjašnjivo završio u minusu oko milion kuna (-1000000 i par lipa). Trebalo im je 10 dana da mi sve vrate u normalu! Kaj sam mogao tada!? Otići na Cronet i uzet pretplatu!!!
Jel se tko zapitao da li Vip i T-mobile imaju za sve repetitore lokacijske i građevinske? Teletina nemre ni pomislit stavit repetitor bez papira jel su joj na kičmi!? Nemaju fensi šmenski usluge a koliko ih ljudi koristi? Koliko mjesečno pošaljete MMS-a da nemrete živjet bez njega, koliko ste obavili video poziva!? Možda velika većina nas ovdje to i koristi al moja baba, djed, otac i mama, sestra, punac, punica, šogorica pa ni žena ne koriste! Nisu obavili ni jedan jedini video poziv, poslali MMS, a kamoli surfali internetom preko moba!!!!!!!
Dosadne su mi rasprave tko je bolji a tko lošiji! Imamo tri mogućnosti pa birajte! ako ste loše izabrali promjenite!![]()
Najbolje da ih imamo sve ti! ŽIVILI!!!!!!!!!!!!!!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks