Jucer 20.2. i danas mi na zaslonu pise NEMA PRISTUPA, poruke koje su mi bile poslane jucer popodne su mi dosle oko 2-3 ponoci, a ja vec drugi dan nemogu slati poruke.. Ne mogu ni poziv uspostavit kad hocu nego kad mi se posreci da mreza valja, al to traje vrlo kratko. Jel se to jos nekome desava??
Nije samo tarifa KIKIRIKI, nego je cijeli TELE2 KIKIRIKI, bas jadno![]()
Kaj i ti radis u TELE2 pa ih tak stitis?! Necu te vrijedat jer nisam na toj razini, ali sam prenio broj s vip i sad cim mi istekne 6mj. vracam se na mrezu u kojoj cu moc razgovarat i slat poruke
meni se isto dogada da izgubi mrezu al ne toliko dugo.... mozda do pola sata najvise....
ne smeta mi, kad dode mreza, uredno mi posalju poruku tko me zvao...
After all...
Šta, jel se nije i na Vipu događalo da padne mreža? Ili na T-debilu?
Dajte, molim vas..... :throw:
Al ne na 2 dana...
vjerojatno jest davne 1991. i 1998., da....nije uredu od njih sto to rade bez da obavijeste svakog korisnika ali eto...dopustimo im da se razviju, ipak da njih nema, nebi ni 098 ni 091 imala svakakvih akcija a cijene poziva bi ostala 4kn prema drugim mrežama, 1,20 prema vlastitoj, besplatne pozive bi mogli odmah zaboravit
After all...
Tele2 meni radi bez problema!
Ne mogu shvatit ljude zašto stalno mrmljaju protiv teletine! Ako ime ne odgovara imaju još dvije mogućnosti!
Vip kada je počeo bilo je isto sranja npr. meni osobno blokirali su karticu jer sam nakon obnavljanja računa neobjašnjivo završio u minusu oko milion kuna (-1000000 i par lipa). Trebalo im je 10 dana da mi sve vrate u normalu! Kaj sam mogao tada!? Otići na Cronet i uzet pretplatu!!!
Jel se tko zapitao da li Vip i T-mobile imaju za sve repetitore lokacijske i građevinske? Teletina nemre ni pomislit stavit repetitor bez papira jel su joj na kičmi!? Nemaju fensi šmenski usluge a koliko ih ljudi koristi? Koliko mjesečno pošaljete MMS-a da nemrete živjet bez njega, koliko ste obavili video poziva!? Možda velika većina nas ovdje to i koristi al moja baba, djed, otac i mama, sestra, punac, punica, šogorica pa ni žena ne koriste! Nisu obavili ni jedan jedini video poziv, poslali MMS, a kamoli surfali internetom preko moba!!!!!!!
Dosadne su mi rasprave tko je bolji a tko lošiji! Imamo tri mogućnosti pa birajte! ako ste loše izabrali promjenite!![]()
Najbolje da ih imamo sve ti! ŽIVILI!!!!!!!!!!!!!!![]()
mojoj mami se slična stvar događala na simpi. jednostavno ostane bez mreže i ne može ju nitko dobiti niti ona zvati, a onda se opet nakon nekog vremena vrati u normalu.
problem je bio u kartici, a ne u mreži i otkad ima novu karticu, nema tih problema.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja uopće nisam imao nikakvih problema s tele2, sve radi normalno.
Ja sam isto imao takvih problema na Tele2,ali na par sati,a ne na dva dana. Makar se i vip-u dogodilo prije godinu i pol da mreža nije radila cijeli dan,sjećam se kako smo frendovi i ja tražili govornicu po gradu jer smo svi na vip-u. Nitko nije imun na greške,ali baš dva dana...
Na teletu sam 3 tjedna. apsulutno nikakvih problema nisam imao. Ne vidim nikakvu razliku u odnosu na VIP na kojemu sam bio 6 godina. A što se cijena tice, tu su mi stvari potpuno bistre - pitam se samo zasto nisam ranije presao. Vec sam preporucio dva frenda i usao u nagradnjacu za Mustanga. Tko zna mozda mi se posreci pa potjeram tih 300 konja....
Zvao sam sluzbu i rekli mi da ne radi jer imam 3G telefon, a koristio sam TELE2 4mj. i tek od sada mi ne radi. Znaci 3G telefon i TELE2 ne idu zajedno.
Jel bi se moglo kak skratiti onaj rok od 6 mjeseci nakon prebacivanja broja? Jel bi mi progledali kroz prste? Jer covjek mi je rekao da moram telefon mjenjat, a ja naravno necu telefon nego karticu
e sad...
meni telac je uvike na vipu..tj koristim njihovu mrezu..i radi super...pa budimo iskreni i simpa je ne tkao davno imala probleme...sve je to normalno....u biti mućke gledano imaju sve da radi...mislim da je jedino problem kod Mućki2 njohovo laganje i kasnjenje i katastrofa szk i poteskoce sa njihovim imenikom.....ali da nema signala i takve stavri...e to ej tesko...to radi...u biti svi koji niste u zg prebaciterucno na vip mrezu i sbve radi ko sat...a vi koji ste u zg vi ipak morate patiti mozda i ima tih problema sa mrezom...
Nece, kaze u sluzbi da promjenim mob (K800), mos si mislit kak cu ga mjenjat.
Kaze da voltaza 3G telefona ne odgovara kartici TELE2.
Meni prvih 4mj radilo sve i odjednom...kikiriki
Ja s signalom nemam problema. Osim u podrumima i slicnim prostorima, no tamo ni na T-Mobile kartici nemam signal. A razlika u cijeni je primjetna.
hehe REVO bogme dobro zboris, prebacio sam da telefon bude samo gsm i zasad radi...
Koristim Tele2 od kad su došli u Hr i po dosadašnjem iskustvu, mušarci u szk su puno korisniji i imaju više znanja od kolegica.
Sad da me neko na shvati krivo, nisam šovinista, ali kad god nešta treba srediti u vezi mreže, računa,mobitela i sl. prije će ti pomoći operater nego njegova kolegica.
e ne znam šta se kod njih uzimalo u obzir pri zapošljavanju, možda (.)(.)
sve dobro radi,nema zamjerke.
Bookmarks