Kad pokrenem v rally 3d i startam novu igru, igra se zaledi.Izađem iz igre i pojavi se poruka "Program troši previše memorije".Zašto se to događa?
Kad pokrenem v rally 3d i startam novu igru, igra se zaledi.Izađem iz igre i pojavi se poruka "Program troši previše memorije".Zašto se to događa?
/P3RA[
mozda nije prava verzija za K750. ak je, probaj ga upalit i ugasiti i pokusati ponovo. Meni se to nije dogadalo na K750/K800, nego samo na starom T630
iPhone 5s 16 GB
evo ti tu neka 2 sto imam vrallya. valjda je to to
http://www.sendspace.com/file/vg144h
iPhone 5s 16 GB
Meni se to zna dogodit sa nekim igricama dok mobitel radi bez prekida 2 dana kad ga resetiram radi
There are no shortcuts in evolution.
Da bi se igrica pokrenula treba u mobu biti i nešto slobodne memorije. Stoga prvo pogledaj da ti memorija (moba, ne kartice) nije puna.
Isto je s temama, npr. Možeš temu imati u mobu spremljenu, no da bi ju aktivirao treba biti i slobodne memorije.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ whiteboy
da zato sto su teme i igre arhive pa mobu treba slobodne memorije da ih raspakira.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Nije samo to. AFAIK mob interno radi cacheing mnogih podataka, pa tako treba ponesto mjesta medju ostalim i za slike. Npr. K700 kad nema dovoljno memorije kad ides gledati slike u popisu umjesto thumbnailova prikazuje onu ikonicu koja izgleda kao strgana slika. Vjerujem da je tako i na drugim modelima.
2 ravilov
znao sam za to prije jest tako bi trebalo na svim modelima biti kad nema memorije.u kompu ima fajl a zove se thumbs.db gdje win cache-ira thumbnailove za slike pa ih zato tako brzo pokaziva za thumbnailove.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ma meni nekad neće radit iako imam na mobu 20mb slobodno i na kartici cca. 300mb
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks