ne znam u cemu je problem sa mp3-cama!?pa x680 ima mp3 podrsku i 35mb memorije.Izvorno postao snoopy_dc
ne znam u cemu je problem sa mp3-cama!?pa x680 ima mp3 podrsku i 35mb memorije.Izvorno postao snoopy_dc
Problem je memorija - 35Mb je dovoljno za svega 5-6 vrhunskih ili 20-30 slabijih MP3-ca. Inače MP3-ce zvuče sasvim OK, pogotovo na stereo slušalicama!!!Izvorno postao zmija
Jedno pitanje, ako može pomoć: Od prije mi je instaliran PC Studio 3, preko kabla je spojen i radi D600. Sada sam spojio X680 - komp ga je prepoznao, a i Studio3 - piše "Samsung X680V Connected". Ali - sve opcije su sive, niti File transfer niti bilo koja druga opcija sa inicijalnog ekrana Studio3 nisu dostupni. Možda kakva dobra ideja za pomoć?
Evo da si sam odgovorim: X680 ne radi sa PC Studiom, nego sa PIMS Menagerom II (31mb dowload-a). Opet me je Samsung prejahal! Sad za svaki mob - drugi program. Bar mi isti kabel šljaka za d600 i x680
evo upravo ga i ja danas dobio od firme.
skinuo sam ovaj pims 2, medjutim vidim da je soft iz 2003 godine i nema mogucnost spajanja bluetoothom.
program sam skinuo s linka s europatradeove stranice.
ima li novija verzija ili moram po kabl sto mi se cini malo nevjerojatnim u 2007g.
Evo ovo sam nasao od softa za x680
Jel mi ko moze rec sto se tu koristi za sto, da ne instaliram bezveze ?
I ima li uopce koji soft da mogu spojit mob i lap preko BTa ?![]()
SGH-X680V Samsung PC Studio Image Editor (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio USB Driver (ver.II 2.0)
SGH-X680V Samsung PC Studio Internet Access (ver.II 2.0)
SGH-X680V Sample Media file (ver.II 2.0)
SGH-X680V WideSYNC (ver.1.0)
SGH-X680V Contacts Copier (ver..)
program Bluesoil.pozzzzIzvorno postao jappa
![]()
Mene zanima jel se mp3-ce mogu uspjesno postaviti za melodije dolaznih poziva (nije slucaj na nekim starijim modelima koji se isto deklariraju da imaju mp3) i jel se moze postaviti vlastiti ton poruke?
moze mp3 za ton zvona![]()
šefe zanimalo me pita me frend dal može ikak spojit mob s kompom ak nema samsungov cd-nisam bio ziher kaj da mu velim a živi u karlovcu.....Izvorno postao dcepek
![]()
Može - treba downloadati program (može razni) sa Samsungove stranice - original PIMS&File Manager (32MB) i driver za Samsung x680 - malo kB!Izvorno postao perica1111
Bookmarks