Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne izigravam pametnjakovića (a takva izjava me vrijeđa>>Sljaka trebaš stvarno razmisliti koji pristup zauzimaš prema osobi)
    nego vi koji savijate pravila u onome pravcu u kojem mislite da bi trebalo biti po osobnom nahođenju. Tu Vam ne zamjeram jer dobro vodite forum.

Nikakako se ne mislim raspravljati i stvarati neprijatelje na ovome forumu ali mislim da imam pravo reći ono što mislim! Revanšizmu mislim da nema potrebe.

I ovo nije žalba nego jedino mjesto na kojem mogu dati svoje mišljenje!

Prihvaćam objeručke KAZNU ako sam je zaslužio jer sam dosta dugo aktivan na ovome forumu da bi vidio sisteme koji djeluju.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuki Pregledaj post
    Ne izigravam pametnjakovića (a takva izjava me vrijeđa>>Sljaka trebaš stvarno razmisliti koji pristup zauzimaš prema osobi)
    nego vi koji savijate pravila u onome pravcu u kojem mislite da bi trebalo biti po osobnom nahođenju. Tu Vam ne zamjeram jer dobro vodite forum.

Nikakako se ne mislim raspravljati i stvarati neprijatelje na ovome forumu ali mislim da imam pravo reći ono što mislim! Revanšizmu mislim da nema potrebe.

I ovo nije žalba nego jedino mjesto na kojem mogu dati svoje mišljenje!

Prihvaćam objeručke KAZNU ako sam je zaslužio jer sam dosta dugo aktivan na ovome forumu da bi vidio sisteme koji djeluju.
    jedna stvar je ban koji je on zaslužio ( nije do mene jel je ili nije pošto neznam jer je post izbrisan ), a druga stvar je to što mu se možda omako da je dao oglas ili nešto, ali podizanje bana zbog staža na forumu, to je stvarno primitivno!

Mogao je onda još jedan supermoderator uletiti i dodati još 3 dana i tako dok se ne izredaju svi.

Ok, dobio je 7 dana zbog oglasa u tematskom forumu, ali podizanje bana na 3 dana zbog toga što je stariji član!? Mislim da je ovo TOTALNO NEOPRAVDANO!

Pa dajte onda bar poštujte odluku u ovom slučaju imatica koji je dodjelio ban i koji je procjenio.

Moje mišljenje, i ništa osobno, da ne bi bilo uvrede

Poštovanje

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove