....od T68 paše na T65,probao sam ja sa kablom od t68-ice,al nisam uspio povezat t230 sa kompom,ustvari nisam još nikog čuo da je uspio!.............![]()
Interesira me di naci kabel za T230. Gleda sam na vipovoj stranici,ali dode oko 250 kn. Drugdi di sam gleda imaju za T68, R600... Je li odgovara koji kabel od prethodnih modela???
Ljudi hvala na odgovorima!
....od T68 paše na T65,probao sam ja sa kablom od t68-ice,al nisam uspio povezat t230 sa kompom,ustvari nisam još nikog čuo da je uspio!.............![]()
Uspjeli su neki.Pratite malo news grupe.Poslao: tomo
Daj napisi kako jer imam problem s news grupama. Ma outlook mi nesto ne radi. Cini se velik problem a to mi je hitno!Poslao: davor
Uspjeli su neki.Pratite malo news grupe.
Da,al to su samo neki, stvar bi trebala funkcionirati malo bezbolnije i jednostavnije..........Poslao: davor
Uspjeli su neki.Pratite malo news grupe.
....kabelom od 68-ice probo sam spojt curin t230....vjeruj OD XTNDConnecta do float's mobile agenta sve sam probal i niš.....jednom prilikom kad nađem vremena probaću ponovo.....
btw...pratim newse,al ni tamo se nije još nitko pohvalio da je uspio....
ja sam uspio povezat T230 sa compom...
kupio sam kabel za T610 (USB), no kao što svi kažu problemi postoje... naime čip koji se nalazi u kabelu tj. onom dodatku nije predvidjen za t230 te tu zbog toga dolazi do prekida veze... tako da mi veza izmedju compa i t230 traje dosta kratko po par sekundi a ak imam srece mozda i minutu...
uz sve te probleme uspio sam prebacit slike s compa na mobitel te uploadat si i dosta melodija novih....![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
...skidam kapu......pričaj,koji m programom?........kako si preuredio kabl.....
Jeli moguce tim "pravim" kabelom za t230 prebacivati slike slikane kamerom na comp?
...nemoguće je prebacivati slike sa t230 na PC..osm nekim kompliciranim postupkom,koji isto nije siguran......
http://www.esato.com/archive/t.php/t-46394
...za sve sa T230...naj jednostavnije je uplodat željenu temu ili melodiju na http://euploader.com/index.php?action=upload
i zatim skinut pomoću Wapa...
kojim programima?... hm ovako, download sa sonyericsson sitea te:Poslao: tomo
...skidam kapu......pričaj,koji m programom?........kako si preuredio kabl.....
http://www.clubsonyericsson.com/en/software_windows.htm
http://www.christersson.org/old_www/...e_sendfile.asp
a sad koje sam tocno sve programe instalirao... ovak...
- CommunicationsSuite_Win2000125_english
- mobile phone monitor
- sendfile2
- MMS Home studio
- phonebackup (ne radi, bar ne još![]()
kad se to sve instalira... u control panelu se pojavi jos jedna ikona phone monitor options , klik na ikonu, odaberite COM ports te napravite Enabled na one portove koje koriste USB, u mom slucaju COM 3, osim enable postoji i opcija Reserve, slobodno i to potvrdite na vama odgovarajućem portu...
Zatim u tom istom phone monitor options prozoru odaberite "Setup" te oznacite da zeliti vidjeti ikonu samo kad su mob i comp spojeni...
startajte MMS Home studio, te dok vam traje veza prebacujte slike na mob... te slike ce biti pohranjene u Poruke/MMS/Predlošci
pod nazivom "untitled"......
druga opcija je da koristite "Send File" program, jednostavno, kad se uspostavi veza izmedju moba i compa, odaberite na compu vase zeljene midi polifone melodije i SEND! isto tako je i spika sa slikama...![]()
![]()
p.s. meni se dogadjalo da pukne veza pa polude ovi programi i non-stop govore Abort ili Error ili sl... pa kad vam se to pocne dogadjat jednostavno restart windoza i to je to....
p.s.s. eh da... i jos jedna stvar, uštekajte kabel i mobitel u comp prije nego dižete windoze, tj. prije paljenja mašine![]()
![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
Ne sjećam se jer me nije interesiralo, BTW nemam taj mobitel.Potražite to malo postovi su stari otprilike 3 tjedna.Poslao: andro2001
Daj napisi kako jer imam problem s news grupama. Ma outlook mi nesto ne radi. Cini se velik problem a to mi je hitno!
..imam sve instalirano,osim MMS-home studio.....još mi preostaje opcija dizanja wind. sa uključenim mobom........hvala probaču,al nisam baš optimističan.....
![]()
pokusao sam al nece da ga j....
...ništa...![]()
hm... ja prilikom rada s tim kabelom obavezno prvo pokrecem taj MMS home studio... jer ak samo pokrecem send file nece mi radit... tak da izgleda da ga taj MMS home studio podigne.. ili tak nesto neznam kak da objasnim...Poslao: tomo
..imam sve instalirano,osim MMS-home studio.....još mi preostaje opcija dizanja wind. sa uključenim mobom........hvala probaču,al nisam baš optimističan.....
![]()
tak da znaci dignuti su i MMS h.s. i SEND FILE... kad je ikona o konekciji aktivna saljem fileove i to je to...![]()
a daj mi reci kakav kabel imas za to povezivanje, di si ga kupil i ko je proizvodjac? moj je od koracella...
p.s. navodno za 2 do 3 tjedna bi trebao stici bas orginal kabel za t230... javim na forumu kad stigne!![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
nista ja kupujem za 2-3 tjedna T610 imam irdu i rijesen problem
...ma ja ni nemam t230,mob je od cure,al volio bi da rješimo problem.......vidim da se dosta ljudi žali da sa t230 nemože ništa......pa da definiramo kako bi mogli uputiti nove forumaše koji žude za informacijama..........
....t65 se poveže ko raketa,t68,t610.............wtf je sa t230.............sutra zovem vip i šaljem e-mail u SE......
ah... neznam sta da kazem... evo stvari koje sam uspio napravit s njim...Poslao: tomo
...ma ja ni nemam t230,mob je od cure,al volio bi da rješimo problem.......vidim da se dosta ljudi žali da sa t230 nemože ništa......pa da definiramo kako bi mogli uputiti nove forumaše koji žude za informacijama..........
....t65 se poveže ko raketa,t68,t610.............wtf je sa t230.............sutra zovem vip i šaljem e-mail u SE......
- upload melodija na mob
- upload slika na mob
- upload tema...
igrice jos nisam nasao... pa ako neko ima nek javi
![]()
![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
blago tebi sinisha a ja imam kablo i dobio cd gdje je za taj kabal driver i u knjizici pise da se treba pisat prolific USB-to-Serial Comport to kad odes my computer sistem device manager ports(com&lpt) a meni pise sam USB to Serial port jel mozda do tog ajd ljudi pomozite
meni piše Prolific USB-to-Serial Comm Port (COM3)Poslao: tare
blago tebi sinisha a ja imam kablo i dobio cd gdje je za taj kabal driver i u knjizici pise da se treba pisat prolific USB-to-Serial Comport to kad odes my computer sistem device manager ports(com&lpt) a meni pise sam USB to Serial port jel mozda do tog ajd ljudi pomozite
Seeeyaaaaaaaaaa
...daj reci di si kupio se t230?......vip paket ili...?
mob je kodiran na vip jer je kupljen preko VIP VPN ponude prek firme za malo novaca... no to nema nikakve veze...Poslao: tomo
...daj reci di si kupio se t230?......vip paket ili...?
a kabel je kupljen u importaneu, a dobavljač kabela je KORACELL....
Seeeyaaaaaaaaaa
meni to pise kad mob nije spojen ali kada jest onda onako
ja sam kupio prek vip-a t230 za 200kn i odlocko sam si ga, posudio od frnda kabel za t610 i snjim nakon "malo" traženja i kopkanja po sw-u spojio ga bez problema...
nema prekida veze, sve 100% ok...
DONA uprženi ljuti ajvar je bolji od Schofko ljutog ajvara!!!
Bookmarks