...to pokušavam i ja saznat......
pa na se-ovim stranicama piše da je kabl kompatibilan sa gotovo svim se-ovima i ericssonima.zašto onda nekima ne šljaka?ko tu koga beje?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
...to pokušavam i ja saznat......
ja uspio spojit sa t68i kablom sve radi ok imam snimnjen phonemonitor i send file i onaj xtnd
i uspio sam neke polifone melodije prebacit slike i teme a sad ako mi vi mozete rec stranicu kakvu gdje ima tema dobrih za t230 i polifonih melodija kao i slikica ali osim stranice www.esato.com jel sa nje sam skinuo ono najbolje i za polifone ako moze stranica ovi nasif melodija ne stranih
Poslao: tare
ja uspio spojit sa t68i kablom sve radi ok imam snimnjen phonemonitor i send file i onaj xtnd
i uspio sam neke polifone melodije prebacit slike i teme a sad ako mi vi mozete rec stranicu kakvu gdje ima tema dobrih za t230 i polifonih melodija kao i slikica ali osim stranice www.esato.com jel sa nje sam skinuo ono najbolje i za polifone ako moze stranica ovi nasif melodija ne stranih
potrazi na netu "Theme Creator Pro 3G" te si sam izdizajniraj temu kakvu želis, sa svojim vlastitim slikama i sl...
program je free i radis kaj hoces... a podrzava izradu tema za T68,
T300, 302, 306, T226, 230, T610, 616, 618, T630, 628, Z600, 608.......
![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
oki a za polifone
neznam za polifone... tj. ne sjecam se odakle sam ih skinuo![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
imam ja nekih stranica ali da mi je ovo malo novije ono sto imam je sve staro
sinisha jesil uspio prebacit iz moba slike na pc slikane kamerom
evo polifone http://www.mms-serbia.com/domace_melodije.htm
hvala CAR SI polifone su jbg dobre sve koje ja volim ali zacas se popuni memorija u mobu hehhe
one koje mi se svidaju kao da imaju neku gresku imas li jos koju stranicu
nemam kameru za mobitel a i da imam nije bas da mi je neka potreba za tim prebacivanjem jer imam digitalni fotic cije su slike sigurno bolje i kvalitetnije nego ove eventualno slikane s mobitelom....Poslao: tare
sinisha jesil uspio prebacit iz moba slike na pc slikane kamerom![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
skinuo asm programe za pavljene tema al nemam vremena da ih pravim skola,.... pa dajte mi stranicu gdje ima vec gotovih tema naravno za t230 i ak ima igrica
za njeg Hvala unaprijed
http://www.esato.com/logos/colour/viewtheme.php
skidaj kolko hočeš,sve su teme za t230
znam za tu stranicu ali ja skinem temu i kad se prebaci u mob nece da bude ista kao sto bude na stranici a i sa nje sam skinuo one dobre imas li jos koju
uspjel ti tomo povezat t 230
Bookmarks