Nemam pojma moj normalno radi,ali kada je već ova tema otvorena imam jedno pitanje? Zašto ja nemogu prebacivati slike na x200 sa nekog drugog moba ...ima IC i uključim ga i počnem slati i neće poslati sliku? help
samsung x200 radio je 4 mjeseca. polako se počeo kvariti; najprije nisam mogao upaliti igrice, pa nisam više mogao čuti melodije zvona, pa se svako tolko resetirao sam od sebe, dok se na kraju nije ugasio i nisam ga više mogao upaliti. ne vjerujem da je baterija kriva. u čemu bi mogao biti problem? da nije možda matična ploča?
Nemam pojma moj normalno radi,ali kada je već ova tema otvorena imam jedno pitanje? Zašto ja nemogu prebacivati slike na x200 sa nekog drugog moba ...ima IC i uključim ga i počnem slati i neće poslati sliku? help
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
kolko ja znam, ic funkcionira samo za prijenos unosa iz imenika.
Koliko se sjecam IC-om mozes samo prbaciti ime ,a taj samsung nije bas nesto tak da uopce nije cudo kaj je otisao,osjetljivi su previse kucista su im prekrhka i non-stop pucaju ekrani...
imao sam x200 i stvarno nisam imao problema,baterija je držala 5 dana,nije se gasio,jedino taj IC koji nije bas uporabljiv sto se tice prijenosa podataka osim naravno imenika ja mislim
Bookmarks