ja kazem da je sve na strani n73 u usporedbi sa k800 osim u kameri, jer ipak je n73 kompjuter za k800(symbian,word.............)
i kakva su dalje misljenja o N73? (jos se dvoumim o zamjeni K800 za N73)
iPhone 5s 16 GB
ja kazem da je sve na strani n73 u usporedbi sa k800 osim u kameri, jer ipak je n73 kompjuter za k800(symbian,word.............)
i ja se sve vise razmisljam o kupnji n73,samo me muci da li je spor!?
malo je sporija od 6630 a ona je dosta brza
N73 nije još dorađena tako da mogu reći da nije bog zna koliko brza i znaju se pretapati komadi slika programa u prelasku što svijedoči da je još treba dosta dograđivati.
Imao sam 6600 i mogu reći da baš neka strašno velika razlika u brzini i nije!
Razlike su neznatni tek u kojoj destinki sekunde, ali opet da naglasim ima dosta bagova u softveru tako da se ne može dati konačna ocijena mobitela!
Pravu ocijenu čemo moći dati tek negdje za godinu-dvije dana jer gledajuči početke 6600 i zadnje update primječije se ogromna razlika u doradi sistema!!!
IMHO
Za hardver ima samo zamjerku što zna škriputati poklopac baterije dok se piše recimo sms dok leži u ruci! Sve ostalo za 5.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam stavio spužvicu i više ne škripi.
I meni škripi, zna biti dosta iritantno. Svejedno ga ne bih mijenjao za niti jedan postojeći na tržištu. Osim za N95 naravno)
George Eliot
jednostavno stavi komad papira ili spužvicu na suprotnu stranu od konektora kamere da budu jednake visine i stavi poklopac nekužim šta ti nije jasno???????
Pobogu Vuki, ti ga pretjera. Pa ko će kupovati n73 za dvije godine...
Ma sve mi je jasno(nisam baš toliki balvan) ali htio sam vidjeti kako kod tebe to stoji, ali ako te mrzi postati OK.
Da možda imaš pravo, ali ja sam kupio Nokiu 6600 tri godine nakon izlaska!!!
Dobar symbian je uvijek dobar symbian!!!!
Bez obzira koliko mi ne pričali o tome![]()
George Eliot
nije problem postat sliku,znaci da slikam mob,tj. onu stranu na ku sam stavio spužvicu?????
koja je razlika izmedju klasicne n73 i internet edition?
Pa vjerojatno je razlika ko između N80 i N80 IE, pa onda pročitaj u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34887
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
namjeravam ovdje objaviti analizu i usporedbu fotoaparata na N73 i N70... jedino što bh volio objaviti fotke kao primjere... (ili se daju napraviti screenshotovi?)
U oba slučaja, neka mi netko objasni kako se to radi, jer mislim da vrijedi....
Joystick? nisam oduševljen, iako zasad radi, ali rješenje na N70 je bolje (jer je brže)..
samo odes na imageshack i uplodas sliku i on ti izbaci link za forum i samo ga naljepis ovdje.
što se tice one slike što sam obecao vukiu jednostavno nemam mob skojim bi slikao jer kad god uslikam sa 6280 nevidi se dobro![]()
Na nokiji N73 mi je jednostavno joystick otpao(ostao mi je u ruci),ponovno sam ga stavio natrag ali to više nije bilo to (može lijevo,desno,gore,dolje ali šteka kad želim ući preko njega u neki folder,tj. jedva pa ga mogu i stisnut).btw danas na faksu sam izgubio joystick...
Jel imao netko od vas sličnih problema s tim joystickom i jel netko zna koliko dode zamjena joysticka u mobisu i koliko dugo traje taj popravak ?
Nazovi lijepo Mobis na 1 6188 513 i pitaj sto se da napraviti
Evo danas ujutro odfurao mobitel u mobis i u pola dva mi je već bio gotov.Vele likovi u mobisu da ako ga dajes na servis i ak će ga bit potrebno programirat da je to na vlastitu odgovornost i da postoji mogućnost da mu se vrati BB5 kod i još traže da to potpišeš.Reko super ak mu se to vrati mogu ga slobodno bacit jer ga je nemoguće dekodirat.Sva sreća nisu ga programirali,promijenili
ulazno-izlazni modul,cijena 260Kn za one koje zanima jer sam vidio da ekipa ima dosta problema s tim joystickom
meni je ??? pao iz ruke i samo je joystick otpao ja ga našao (joystick) fino laganini ubo tj. pritisnuo i on radi dalje ko singerica jedino imam bugove ko i svi spora kamera itd., još ga nisam flashnuo al ga namjeravam
kvrga
Kupio sam polovnu Nokiu N73 i sve radi samo sto joystick ne radi u 5 smjerova vec u 4 (gore, dolje, lijevo, desno). Ne radi opcija za stisnuti joystick naprijed kao gumb tako da nemogu preko njega ulaziti u foldere ili poruke...
Bilo bi mi jasno da je joystick star, al je tek zamijenjen i opet ne mogu uci u folder...
Pitao sam u servisu da li je to popravljivo i oni su rekli da samo treba promijeniti joystick (nije ni gledao mobitel)...
A kad stisnem joystick klikne al mobitel ne prima informaciju...
Jel moguce da je problem u unutrasnjosti telefona... pomoc...
I ♥ Electro!
Bookmarks