moze mozda slika da vidimo kolko je to ispupcen
vidjeh prijateljev n73 i shvatih da imam problem...moj je joystick puno ispupčeniji od njegovog(puno više strši van)...čini mi se kao da nije dovoljno umetnut u svoje ležište. all...neusudim ga se prejako stisnut da ga ne strgam...hm kaj da radim? iskustva?
thx
moze mozda slika da vidimo kolko je to ispupcen
ma viri oko 3mm iznad svih ostalih tipki, nije baš da mogu slikati
uglavnom puno više od ostalih kaj sam vidio, tako je došao zapakiran, valjda neka greška u proizvodnji
pa probaj ga jos gurnuti (stisni ga).
moj je djojstick ispao van![]()
Forumaš godine :)
lol sezam kak ti se to uspjelo desit
btw kod mene joystic viri 1,5-2mm.
Kod mene je isto malo ispupčen što je smatram, normalno. morat ćeš poslat sliku da vidim jel drugačije nego ko mene... Usput, gdje si kupio N73 ME i koliko si ga platio?
evo ja danas ugradio novi djojstick. sad radi kako spada![]()
Forumaš godine :)
kakvi su vam dojmovi za ovaj mob.?
cujem da je joystck malo tvrd? jesu im joystici nekvalitetni kao kod Sonyericssona, da se nakon 6 mjeseci snjim nemoze radit?
kakve sve "probleme" ima mob.?
A što se tiče joysticka, mislim da je on kvalitetnije napravljen nego kod K800, i da može duže izdržati...![]()
Zadnji uredio Ico : 14-03-2007 u 13:24 Razlog: Spojene teme
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a vidim da ljudi i nisu bas zadovoljni sa joystickom...
Čuj, ja sam sasvim zadovoljan, možda je nešto tvrđi ali kvalitetno funkcionira. Ako ga misliš koristit za igre (igranje), baš i nije najbolje rješenje za takve stvari.
10.2. bilo je točno 6 mjeseci kako ga imam i s joystickom nikakvih problema nisam imao.
dobro malo tvrdji je, ali isto tako niti ja nisam s njim imao nikakvih problema kao recimo sa nekim se-modelima,a nadam se da ni u skoroj buducnosti necu :-))))
Ma mora malo stršat, kako bi inale upravljao njime..također oko 1-2 mm se ističe
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja isto nemam nikakvih problema sa joystickom . evo već imaš 4 korisnika koja nemaju problema sa joystickom.
ni ja nemam nikakvih problema s stikom, inace mob mi je predobar...
Mom prijatelju je otpao džojstik sa n73 i ostala je samo mala palica koja se jedva može pokretati.
ja imam 3 tjedna ni traga problemima,ali imam jedan drugi problem poklopac dobro nesjeda sa desne strane dole dok s druge je sve uredu pa malo škrip
frend ima od 9-og mejseca, kupljen u mobisu i samo problemi nema dana da mu se resetira i usred razgovorastvarno smjeh od mobitela, inače je super ekran odličani i kamera super, jedino je malo plastika slabije kvalitete, recimo poklopac od kamere se klima kad je zatvoren a kad otvoren ništa se ne klima, treba naći neki noviji, mislim da su ovo bile neke verzije...
...manje je više...
ni jedan model bilo kojeg proizvođača nije savršen pa tako ni ovaj ali mislim da ipak ima puno boljih strana. ja mu zamjeram pomalo bugovit software (i istu takvu kameru) ali imam orogigi (prvu) verziju softwarea pa ne znam kako se ponaša poslije flashanja. Jel učinio netko to da mi kaže kakve su razlike nakon ugradnje nove verzije softwarea?
evo procitaj malo tu changelogs
http://forums.mobileburn.com/showthread.php?t=20868
iPhone 5s 16 GB
ja ga imam od 10 mj i odlicmno radi. imam mi ga i brat. nikakvih problema nikada. radi s karticom od 2gb
Meni je jstick na početku bio tvrd a s vremenom je postao mekši dosta. Malo škripi s desne strane poklopac zato što su na lijevoj konektori za slajd. Stavio sam spužvicu mali ispod poklopca na desnu stranu i više ne škripi. Software ima malo bugova.
Bookmarks