tools/options/tabs... tu proprčkaj. a ovo za srednji klik, e to ni sama ne znam kak se to narihta![]()
e ovako...prckam vec dva po tome i nikako skuziti...
kako da mi se naravi da kad klilknem link na nekoj stranici da mi otvori isti taj u novom tabu, u pozadini...znaci, otvori link ali me ne prebaci automatski na tu stranicu nego samo otvori taj link...
i ista stvar, kada klikne srednjim klikom na neki link da mi ga isto otvori u pozadini u novom tabu...
tnx![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
tools/options/tabs... tu proprčkaj. a ovo za srednji klik, e to ni sama ne znam kak se to narihta![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
e hvala...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a za new tab kad dodes na link samo desni klik i open in new tab
After all...
ili skini Tabbrowser preferences, ja ga korisitim otkad imam FF, sve se moze nastimavati u njemu
a sa srednjom tipkom otvaram linkove u novi tab i sa njom ih i zatvaram. mislim da tu mozes podesiti to sto ti treba
https://addons.mozilla.org/firefox/158/
iPhone 5s 16 GB
alternacija i meni bolja opcija od tabbrowser preferences je extenzija tab mix plus. e tu tek možeš naštimavat što god i kako god ti srce zaželi......
ma imam to i nis ne kuzim...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam to instalirala i sad mi se uopce ne otvaraju drugi tabbovi...mislim, otvori se kao u drugom tabu ali cijeli vrijeme stoji na "loading" i nemrem se ni prebacit na njega, nit se moze zatvorit...
evo, maknula sam tab mix koji je ometa radhehe
R.I.P.-16.10.2007.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tab mix plus je extenzija koja mora bit potpuno solo, tj., ne smije biti instalirana niti jedna druga extentija vezana za tabove, jer dolazi do klanja jedne s drugom(tipa tabbrowser preferences, ne moraš ju ti deinstalirat odmah, možeš samo privremeno disableat). a to da ništa ne kužiš ti vjerujem, jer extentija je stvarno močna što se tiče podešavanja, hrpa opcija i kvačica. al zato odi redom, pažljivo sve čitaj, stavku po stavku, i kad namjestiš, obavezno napravi export opcija(txt datoteka), jer ti se drugi put sigurno neće dat slagat sve ponovo
![]()
Evo uploadao sam ti svoje TMP postavke koje koristim na rezoluciji 1280 x 1024 i uz bookmarks sidebar... Kod tebe će vjerojatno biti drugačije pa se samo poigraj širinom tabova.
http://rapidshare.com/files/17406002/TMPpref.txt.html
Bookmarks