Kako vam se čini?
Čitala sam karakteristike, po meni je E530 puno bolji?! I što ovaj stvarno ima 65K boja?!
Kako vam se čini?
Čitala sam karakteristike, po meni je E530 puno bolji?! I što ovaj stvarno ima 65K boja?!
dobar je mob bas... ima super display i ne bi rekao da ima 65k boja..
Evo link sa usporedbom: E570 vs. E530
Sudeći po karakteristikama, E570 ima ekran u 65k, dok E530 ima 262k boja...također, E530 ima vanjski display u boji (i djeluje mi dosta elegantno, pogotovo kad je na njemu onaj analogni sat), dok E570 ima monokromatski vanjski display....zatim, E530 ima bljeskalicu na kameri dok E570 nema...
No, E570 ima utor za microSD kartice, te ima bolju kameru (1.3MPix, dok E530 ima 1MPix)...
Kad se oba moba usporede, mislim da su to negdje, razlike su zbilja male (osim ovog utora za karticu kod E570)...no, iskreno, E530 mi je nekako elegantniji...
Bom Chicka WahWah
prava stvar za cure.trebalo bi ih biti jos vise.sto se tice specifikacija,pravi samsung:jednostavan i ugodan za koristenje.![]()
![]()
ok mob samo je jadno sto ima ekran od 65536boja![]()
dobro izgleda a i dobije se s njim parfem versace woman(u t-mobu)
KISI KISI
Imam E530 i super je mob, ali iskreno rečeno, već mi ide na živce
Pročitala sam tu usporedbu. I kompletan test za E570. Malo mi je nelogično da noviji mobitel ima samo 65k boja i neke karakteristike lošije od E530...
A baš sam se bila zaljubila u njega na prvi pogled...
Sad moram u potragu za nekim drugim, a nema više ni jedan ženski![]()
nema veze sto je "samo" 65000 boja.ekran je savrseno citljiv i pregledan i to definitivno nije mana.
A slike? Kakve su kad se prebace na komp?
Maloprije sam ga gledala, fotografije su dobre...
Pogledaj i E500 bijeli, ima ga cura...mobitel je za curu zbilja mrak...čak mi i bijeli više paše za mlađe, dok mi je zlatni više decentan...
Bom Chicka WahWah
ima li još u Hrvatskoj gdje mogu kupit ovaj mobitel????
Bookmarks