Ljudi poput ja, sljaka, hrc, itd... koji smo imali preko 100 postova do neki dan smo imali čin membera, a sada smo opet junior memberi ( :cry2: ).... Ima li nade za nas da opet dobijemo viši čin??
Ljudi poput ja, sljaka, hrc, itd... koji smo imali preko 100 postova do neki dan smo imali čin membera, a sada smo opet junior memberi ( :cry2: ).... Ima li nade za nas da opet dobijemo viši čin??
ima... kad se napostate za to... vBulletin je onako liberalan forum pa je za 100 postova davao membership, ali ga j čvrsta ruka zappanova ukrotila
IMSHO cijela je ideja skupljanja postova za rank trebala biti prilagodjena nasem podneblju![]()
dakle tesko da ce ttko skupiti 300 postova za member osim ako ne pise totalne gluposti... trebalo bi to skinuti drasticno
po iskustvu sa mobil foruma:
newbie da bude do 15 postova
junior memeber do 50
member 50+
freak poster 100+
no life poster 200+
--------
-----
--
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bolje bi bilo da se gleda tko vise pridonosi ovom forumu nego koliko imas postova, svatko moze napisat gluposti da ima 100 postova da postane visi clan .....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
gle.... ne trebamo u tri tjedna imati sve full membere i slično.... misim da je sasvim u redu da netko bude na forumu neko duže vrijeme pa da dobjie status na osnovu tri mjeseca na forumu ili godinu dana na forumu.... ili koliko već bude posjećivao ovo mjesto...
no s druge strane, možda i nije sasvim u redu da 'skinem' statuse bez najave, pa sam ih vratio onima koji su zaslužili to prije ove promjene.... ali članovi koji nisu dostigli promjenu rankinga, na njih će se primijeniti novo brojanje koje ipak neću javno reći
i kao zadnje, ovakvim temama NIJE mjesto u kafiću nego u forumu o mobilu, forumu i novostima!!!
ti to ozbiljno? pa neki su to u stanju nabiti u manje od tjedan dana... neće ići.... meni se više sviđa ideja da faca na forumu neka bude onaj tko će tu provoditi svoje vrijeme.... misliš li da je to ipak u redu (diskusija naravno otvorena)?Poslao: jsp_m
freak poster 100+
no life poster 200+
nažalost, izgleda da ovo hoda samo do prvog slijedećeg postanja kada forum ponovno određuje status.... tako da ipak svima ide novo brojanje, sorry... pokušao sam, ali forum kaže drugačijePoslao: zappan
...pa sam ih vratio onima koji su zaslužili to prije ove promjene....![]()
kao sto kaze zappan mislim da bi se trebalo gledat koliko se posjecuje ovaj forum i koliko se pridonosi raznim temama ....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@player - IMHO to se ne moze u softveru napraviti, ipak je to AI![]()
A eto mislim da ovdje nije nikome toliko važan cilj da dobije što veći čin, a koliko sam vidio i nema previše gluposti pisanih po forumu. Usput pa svima nam je cilj dznati o mobitelima više i pomoći drugima da doznaju više o mobitelima, zar ne??![]()
Bookmarks