meni to ne treba![]()
još.....hehe
Žene koje nisu zadovoljne svojim obujmom u području grudi, sada imaju alternativu nožu i operacijskom stolu. Brava, hi-tech način za povećanje grudi bez operacije obećaje zadovoljavajuće rezultate u nekoliko tjedana
![]()
Brava se može dobiti samo na recept liječnika, a funkcionira uz pomoć mikroprocesora koji regulira pritisak na razinu koja je potrebna kako bi tijelo proizvodilo novo tkivo. Ideja generiranja tkiva povlači se već desetljećima, ali dosada nije bila primijenjena kod pitanja povećanja grudi. Oblikovan poput grudnjaka, Brava usisavanjem regulira pritisak, a mora se nositi po deset sati dnevno kroz deset tjedana kako bi se postigli neki rezultati. Kada se ne nosi, Brava počiva na punjaču/modemu koji šalje podatke na Brava web stranice, gdje se pažljivo bilježi vrijeme kroz koje je nošen, koliki je bio pritisak i izvodi se provjera radi li uređaj ispravno.
Žene koje su već nosile Bravu kažu kako je ugodniji i prirodniji od operacije, a rezultati nisu dramatični, iako nisu ni zanemarivi. Prosječno povećanje iznosilo je za otprilike jedan broj veće košarice, odnosno oko 100 grama novog tkiva u grudima. Neke su ga žene smatrale ugodnim, a neke su se žalile na iritacije kože i poteškoće u spavanju, ali sve su bile zadovoljne rezultatima. Liječnički savjet i sam uređaj stoje oko 2.500 američkih dolara.
meni to ne treba![]()
još.....hehe
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
uf. nešto totalno bezveze....... i još je i skupo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da bas ....Poslao: andrea
meni to ne treba![]()
![]()
...jel' to pomaže i muškima na kahm...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kaj misliš da ipak trebam?Poslao: " Player 4 ever "
da bas ....![]()
meni su najbolje grudi koje je dala majcica priroda, pa bile one ,male velike
ne razumijem poriv žena da su u bedu što imaju male
male velike ma bitno je da su tu i da stoje![]()
a ako ne stoje nego padaju?
mozda za koju godinu kad vise nebudes mogla nosit kracu suknju (minica, kak se vec zove)....Poslao: andrea
kaj misliš da ipak trebam?trebat ce ti nesto da i zadrzi gore...
![]()
nebu to tak bilo....buš vidiohehe
ja ne nosim minice, tj. nikad u životu nisam imala minicu. NIKAD.![]()
meni je najbolja treba bez sisa![]()
molim? znači da si topli...heh
onda imas zne noge :-XPoslao: andrea
nebu to tak bilo....buš vidiohehe
ja ne nosim minice, tj. nikad u životu nisam imala minicu. NIKAD.![]()
ili nesto drugo ....
Kava je to cura bez sisa _?
mislim nije mi jasno, ako je žensko di su sise ošle,
da li se to radi onda o malim sisama ili kako se to kaže u vicu ( cirici i pristici) ili da fakat nema sisa,
no u svakom slucaju mi nije jasno
![]()
Od-vrat-ni ste!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
haha! zayebavam se. al ajmo sad ozbiljno, pa kaj če nama i nima zapravo sise... osim da u njoh mljeko stane kad treba malog šopat
E ako pitaš kaj će nam sise onda se fakat nisi naživio
Jel tak andrea?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...mrzim velka ženska vimena......stvarno nemate ukusa....![]()
Ajde tomo svi znamo pravu istinu
![]()
to ti neznam reći, jer meni se puno toga ne sviđa kaj se mog izgleda tiče....to zato kaj sam prefekcionist.....a opet drugima se sviđa....neznam...morao bi vidjeti pa reći...pa jesi vidio onu sliku u slike forumaša gdje sam u smeđoj proizrnoj haljini (kratkoj). E pa tamo se vide noge....pa ti reci...Poslao: " Player 4 ever "
onda imas zne noge :-Xili nesto drugo ....
![]()
tako je chelavi....ja mislim da su one jako bitne i da imaju veliku mogućnost povisivanja seksualnog uzbuđenja kod muškaraca....![]()
nisam vidio sliku, odo trazit![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ova slika ?
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
E a ko su ostale dvije?![]()
di je maja
....desna
Bookmarks