zasto mi izbaci 0 rezultata pretrage kada napisem npr. s65 ...a probao sam i napredno pretrazivanje?
Sta moram nesto ....ili ....?
Ne mozes pretrazivati rijeci s manje od 3 slova, zato sluzi Google!
.... ok znaci nece tako malo rijeci ....ok.![]()
pretrazivanje tu na forumu je opcenito u banani
to ti je kod svih vB, ja mislim
zato me zivcira kada moderatori dijele pecke sto neki ponavljaju teme i ne koriste search, a zapravo ga nema smisla koristiti kad ne valja
imaš google
s njim isto možeš pretraživati forum.
1. 1000-ti put; nemojmo raspravljati o radu moderatora na za to nepredviđenim mjestima.
2. probaj koristiti ključne riječi, ako ne ide probaj 8ambuss-u metodu, nisu krivi moderatori što vb ne indexira pretraživanje na manje od 3 slova.
da, i ja se slažem da je defaultni pretraživać malo loš, al nismo tu mi krivi, ja od davnih dana koristim google za pretraživanje.
nitko ne krivi moderatore, forum je takav kakav je, sve u redu, samo kazem da bi trebalo imati vise razumijevanja s obzirom na ovakvu trazilicu na forumu jer ne znaju svi da je je losa, pogotovo novi clanovi
slobodno ti udijeli kritiku ako misliš da je netko pogriješio.... al na za to predviđeno mjesto.
evo primjer;
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=36598
dakle, treba samo koristit ključne riječi, to je bit, i sve se da pronači. no ja ipak mislim da nije stvar do pretraživača, nego vrlo malo ljudi ni ne pokuša nešto pretražit.
Bookmarks