Aj mi molim vas recite gdje mogu nabavit neoriginalni kabel za m55?
Aj mi molim vas recite gdje mogu nabavit neoriginalni kabel za m55?
gsm diskont, imas i www stranicu
www.gsm-diskont.com ili www.solvens.com
platiti mozes pouzecem, a cijena ti je oko 70kn.
U slucaju da neznas, to ti je isti kabel kao za bilo koji drugi siemens serije x55
maraschino - PTICICA
Koja je razlika izmedu onog usb kabla iz vip centra i ovog neoriginalnog?(totalni sam novak u ovim stvarima)![]()
sa usb om ces imati brzi prijenos podataka, skuplji je, ali nemozes raditi sve stvari sa njim kao sa neoriginalnim serijskim kao sto je patchiranje
Poslao: coma_zgb
sa usb om ces imati brzi prijenos podataka, skuplji je, ali nemozes raditi sve stvari sa njim kao sa neoriginalnim serijskim kao sto je patchiranje
aj mi samo jos molim te reci stranicu gdje ima objasnjenje za rad sa patchevima za m55.Hvala puno.
Coma, ja imam neoriginalni usb kabel, s njim sam dobio softwer koji ga instalira kao com3, mogu normalno patchirat, a čitanje fullflasha je 5 puta brže. Neoriginalni kabel u hami dođe 200 kn, a originalni u vipu 300.Poslao: coma_zgb
Ja sam bio u hami tu u sisku i oni vele da nemaju usb za m55 samo serijski.Od kojeg moba pase za moj m55?Poslao: Gen Mo'Kai
Coma, ja imam neoriginalni usb kabel, s njim sam dobio softwer koji ga instalira kao com3, mogu normalno patchirat, a čitanje fullflasha je 5 puta brže. Neoriginalni kabel u hami dođe 200 kn, a originalni u vipu 300.
c55 s55 i m55 imaju isti port
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
@coma
nije istina to sa usb kabelom. Sa USB-om mozes sve sto i sa neoriginalnim serijskim kabelom, samo sto flash-iranje ide puno brze.
@sirius
http://tau6.web1000.com
tamo ti je opisano ubacibanje u sl45i, ali postupak je isti. Samo moraš odabrati m55 i paziti koja ti je verzija fw-a. Jer patchevi za m55 su za v10 i v11.
maraschino - PTICICA
...a di si ga uzeo...u Hami ili...ja bi također htio nabavit USB...Poslao: Gen Mo'Kai
Coma, ja imam neoriginalni usb kabel, s njim sam dobio softwer koji ga instalira kao com3, mogu normalno patchirat, a čitanje fullflasha je 5 puta brže. Neoriginalni kabel u hami dođe 200 kn, a originalni u vipu 300.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kupio sam ga u jednom dućanu koji prodaje stvari uglavnom od hame, ja sam naručio od njih kabel, ali je nakraju ispalo da je kabel koracelov (oni su mi rekli da je to od hame). Ali kad kupuješ, moraš pazit jer ima nekih usb-a koji se nemogu postavit kao com, bar su mi tako rekli, ovaj moj ima još jedu elektroničku pločicu koja mu to omogučava...
@tau6 pa ti si reko da ti nije islo patchiranje, nego si samo uspio iscitati full flash
Patchiranje možeš isvest samo uz pomoć softwarea koji usb postavlja kao com, u v_klayu izabereš com na kojem ti je usb i sve ide normalno.
da, rekao sam da mi nije uspijelo, ali sam znao da se moze, a kabel sam imao samo na pola sata, tako da se nisam imao vremena malo poigrati s time, ali moze se definitivno. I to sa originalnim siemens-ovim; ne treba biti ne originalni kako data kabel![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks