Thx,ovo je dobro znati. Makar bih takav mob radije kupio u dućanu,jer dati 700€ za nešto bez garancije mi i nije neka fora.
Ovako upozorenje za sve koji žele kupiti ovaj skupi mobitel za šminkicu a ne žele opet dati 8500 kn kolika je cjena u mobisu nego idu alternativnim putem da uštede znači preko oglasnika ili nekih poznanika i slično. Ljudi pazite na tžištu se nalaze i kopije iz kine koje se posebno sastavljaju, imaju orginalnu masku te orginalnu bateriju ali od staroga modela a to je Li-Ion 600 mAh (BL-5X). Ako naiđete na nisku cjenu provjerite dali je ova oznaka u zagradi ako je onda je lažnjak. Realna cjena orginala na tzv. crnom tržištu je 700 eura i oznaka baterije je Li-Ion 700 mAh (BP-6X). Stoga pazite i sretno pri kupovini !
Thx,ovo je dobro znati. Makar bih takav mob radije kupio u dućanu,jer dati 700€ za nešto bez garancije mi i nije neka fora.
Slžem se s tobom ali ima ljudi koji imaju dučan s mobitelima i servis i daju ti garanciju na godinu dana pa ga trže za 700 eura kao i bez garancije. Ubiti u svakom slučaju pazite ako je cjena povoljna.
Hvala na informaciji!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
čuo sam da je cijela takva serija stigla u t - mobile!!!
Stari, kak si?!?
e pa? odavno je to u t-mobilea?
Samo nekužim što je toliko poseban taj mobitel, meni je čista glupost. Pogotovo za te novce.
al je fancy - schmancy!!!
I'm out!![]()
Stari, kak si?!?
8800 je vise nakit nego mobitel!!
koliko sam čitao i gdje god sam čitao, sve recenzije ovog moba su loše, a isto tako i velika većina korisnika nije zadovoljna...
no opet, treba nešto staviti na stol kad dođeš na špicu na kavicu...
ma s onim možeš ubiti nekoga![]()
u biti, prije mi dođe da zaplačem,...
ja nikad nebi tolko para dala za mobitel pa da je i od zlata!
Cista sminka...nikad toliko para ne bi utrosio u mobitel..sta ces uvijek se nađe neki sminker sa bogatim starcima ili...
Evo frend danas ubo "obični" 8800. Koliko god ja ne patio od tih fancy mobova,moram priznati da se ne bih tužio kad bih imao ovakav jedan... Ima takav jedan "skupi" osjećaj u ruci,baš ugodno. Samo cijena odmah pokvari dojam
Ma gluposti. Ja imam par mobitela i sada sam si našo dva prava(E50 i W800) a ostale stalno mjenjam jer tak neš zaradim. Ubiti imo sam nedavno 8800 koju sam uzeo za 300e mob mi je bezveze skroz. Bez daljnjega ljepo ga je držati u ruci i kad ga izvađiš, šminka do bola ali funkcije su mi očajne za tu lovu bez obzira na titan i ne znam šta. Ja sam ga nekom liku prodo nakon dva tjedna jer nisam bio zadovoljan za 500e.
Titan je na 8910i,8800 je od aluminija. Svejedno,kad bih imao viška love,uzeo bih ga kao drugi mob čisto da malo uživam u njemu (sad imam 8910i koji služi za to)
po izgledu ,meni je bolja 8800 obična nego sirocco,da je sirocco software na kromiranoj to bi bila pila a ne ovako kamera od 1Mpx
Imaš i široko u krom verziji.
Ma sirocco je lijep telefon al brate mili samo za pokazivanje. Meni je na prvom mjestu funkcionalnost i dobar mob za malo love.
Čitao sam baš o tome.Ali dobro da si to bacio na forumu.Hvala!
ja kad vidim nekog sa takim mobom ja se nasmijem ili mi dode da zaplačemm, jer to pomeni pokazuje iskompleksiranost osobe koja nosi takav mob
Ma ja bi rekao da osoba koja ima takav mob ima poprilicno viska para, sve ostalo je sporedno... Vjerojatno bi ga i ja imao da ga mogu priustiti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks