vidi na www.tagtag.com
Pitanje za vlasnike modela E700... zanima me (a mozda jos i nekog drugog osim mene) gdje je moguce downloadati kakvu igricu ili aplikaciju... poslao sam e-mail VIP-u i pitao kad ce bit dostupne java igre za taj model al jos nisam dobio odgovora. Posto studiram u Italiji imam i talijansku sim karticu operatera Vodafone Omnitel... i oni imaju download Java igrica samo sto opet ne kompatibilne za model E700...
Pitanje: je li netko od vas downloadao nesto sa wapa? Ako je, od kud? Koji site?
HVALA![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
vidi na www.tagtag.com
BIANCA
ja sam pokusao sa samsung s500 da downloadujem neki gif ili javu ali mi nije uspjelo ustvari nisam ni mogao da udjem na taj sajt dok sa siemensom s55 sam mogao i to samo male fajlove do 10 kb ucemu je problem
gle samsung E700 je sve, samo ne gaming phone...... ja sam pokušao skinut neke igre sa wapa ali mi nisu radile tako da se više ne zamaram time.....
ne igram igre na mobu, a ako igram onda mi je dovoljno ovo što ima več unutra
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da da znam da nije mobi za gaming al bar da iskoristis i javu ako vec ima dosta memorije... tek tolko da se ubi vrijeme...![]()
u glavnom... ako budem sta "skinuo" sa neta javit cu! bok!![]()
ja sam memoriju več potpuno iskoristio melodijama i slikama![]()
Da da kuzim ali nije da je 600 kb posebno rezervirano SAMO za Java aplikacije?![]()
Moze li mi neko reci koliko fabricki e 700 ima igrica?Ja imam samo 2 java igre
DigitaLL
2 java i 3 obične
Florkilla,posto imash duze e700 od mene reci,pomozi.Kad upucujem poziv nekom pojavi mi se "conditional forwarding" i onda dobijem vezu.sta bi to moglo biti?Sta to znaci?thnx unapred
DigitaLL
Inace hvala na odgovoru,ali ja imam samo 2 java igre.Ne posedujem 3 obicne i to me malo buni jer se te igre ne mogu brisati,bar ja tako mislim
DigitaLL
to znači 'uvjetno preusmeren' a to i meni piše isto prije svakog poziva, zašto? nebih znao....
nije mi jasno kako ti nemaš obične igre? ajde vidi još jednom, to bi trebalo da bude ovako: otvoriš telefon > meni>zabava> igre
i ajde pogledaj koju verziju software-a imaš, to činiš ovako da otvoriš telefon i upišeš sljedeče: *#9999# ili *#0837#
Vidi, kad odem u Fun box pojavi se (www services,media box,java world).U prvom nema igara,to znash.U media boxu takodje nema.U java world samo 2 igre.Verzija software-a je S/W Vesion PE700.05 E70DXWK3.
DigitaLL
Hvala na odgovoru za forwarding,ali znas li sta je interesantno?Kad promenim karticu i uzmem od nekog drugog operatera to mi ne pishe.Cudno
DigitaLL
E floor umalo da zaboravim.I moj brat je kupio e700 na drugom mestu i isto ima samo 2 igre.Da li znash kako da ga podesim za MMS.Napishi samo kako a ja cu promeniti parametre za mog operatera.Kod nas nema podesavanja za njega,ima samo za v200 ali se ne slazu
DigitaLL
nerazumijem kako nemaš igre...... ja imam stariju vertiju softa... pa imam sve... možda su ovi za vaše tržište uskračeni namjerno
mms postavke neznam.... mms ti mora uključit operater, ako je tako i kod vas....
Ne znam u cemu je problem.Imam uputstvo na engleskom gde uopste ne pishe za te 3 igre.Samo pishe za te 2 java.I onjima pishe oko 2 strane.Da li moze biti da je tako fabricki?
DigitaLL
Sto se tice mms-a,snasao sam se.Poslao sam poruku operateru i sad je sve ok.E da moj brat ima stariji software,ali je danas nasao i te 3.On u funboxu ima 4 menija,a ja 3.
DigitaLL
Ti si sigurno skidao melodije.Ja sam danas pokusao i ne moze se skinuti melodija veca od 32kb (MiDI).Da li je tako i kod tebe?
DigitaLL
uf prekomplicirano za mene...... stvarno nebih znao.....
Sto se tice igara i java aplikacija za e700 probajte na samsung100.nm.ru Ja sam tamo skinuo neke stvarno dobre igre(pang,snowboarding,hfighter,stree fighter)
DigitaLL
e sori za melodeije, to smo postali u isto vrjeme pa nisam vidio, da nemogu se unjet melodije ja mislim veče od 15kb.....
ja sebi srežem te pjesme na nekih 10kb preko psmplayera....
EzeKieL - ali imas E700 jel? Sta svi one igre i slicno su kompatibilne za E700?pogledao sam site i sam vidio da ima i Tony Hawk pa neke dobre igre... pitam se dal se mogu i igrati na Samsungu ili da li su za Nokie (7650, 3650 i slicno...)
hvala![]()
ček malo... pa možeš ti skidat kolko te volja, a šta imaš od toga kad ih nemožeš unjet u telefon...Poslao: EzeKieL
Sto se tice igara i java aplikacija za e700 probajte na samsung100.nm.ru Ja sam tamo skinuo neke stvarno dobre igre(pang,snowboarding,hfighter,stree fighter)
POgresno sam se izrazio.Ja sam ih skinuo i mogu da ih igram.Sve koje sam nabrojao imam i igram ih.Probajte.Mogu se samo skinuti igre sa ekstenzijom (.jad).Igre su pretezno sa samsungovog sajta i dobre su.
DigitaLL
Bookmarks