Gle ja sam ga spajo s tim univerzalnim USB kablom najnormalnije samo što sam ja PC suite skinuo s interneta, pogledaj u postavkama dali si uključio na PC suite da prepoznaje i kabel osim infrareda i bluetootha.![]()
Da li zna netko mogu li spojiti N5200 sa USB kabelom od fotica. Imam neki kabel od starog Olympusa i pase. Ali kad konektiram nece mi ga PC suite prepoznati. Barem ne na Nokia modu. Prepoznaje samo printing & media, ali mi to nicemu ne sluzi.
Gle ja sam ga spajo s tim univerzalnim USB kablom najnormalnije samo što sam ja PC suite skinuo s interneta, pogledaj u postavkama dali si uključio na PC suite da prepoznaje i kabel osim infrareda i bluetootha.![]()
i ja sam tako spajao, ali je znao malo zafrkavati... nekad ga je prepoznao a nekada ne :nezna:
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Mislim da bi ga trebao normalno prepoznavati preko miniUSB-a,jer se s tim telefonom ipak ne dobiva kabel (tipa CA-53 ili sl.),pa se nekako podrazumijeva da će ljudi koristiti obični miniUSB kabel. Možda su ti kontakti prljavi ili potrgani,zna se i meni na 6280 dogoditi da se konektori zapraše u džepu pa komp ne prepoznaje mob dok ih ne očistim.
Bookmarks