Onda je problem u slušalici...nikad nisam koristio BT slušalicu, pa ne znam da li ona ima neke svoje postavke ili je jednostavno moraš furat na servis (nadam se da imaš garanciju)...
Kupil sam curi N 7373 i zatim BT slusalicu HDW2.Mob je kupljen u ducanu a slisalica od frenda.Uspio sam spojiti jednom telefon i slusalicu,upariti ju s telefonom.Radila je jedno 15 sec. i ugasio ju .Nakon pola sata ju opet upalim i telefon ju vise nemoze naci.Isprobavali smo na jedno 5-6 telefona i nijedan telefon ju sad nemoze pronaci![]()
Onda je problem u slušalici...nikad nisam koristio BT slušalicu, pa ne znam da li ona ima neke svoje postavke ili je jednostavno moraš furat na servis (nadam se da imaš garanciju)...
Bom Chicka WahWah
Nisam ni ja koristio BT slušalicu...ali pretpostavljam da ona ima neku svoju bateriju...
ali, probaj je izvadit..možda dođe sebi
Pozdrav
Slusalica nije 3 mjeseca radila pa se malo teze napunila.Ne kuzim zasto je radila s telefonom a sad ju uopce ne prepoznaje.Telefon ima garanciju i slusalica ima garanciju,samo mi se neda to u mobisu ostavljat,nisam bas s vremenom,ak ima neke idejno rjesenje prihvacam ga![]()
Bookmarks