N 73.Dizajn+symbian.Kamere tu negdje
bila je ovakva tema davno negdje,al da ne dizem..napravio bi anketu...
jer vecina kazu da se ne moze uspoređivat ova 2mobitela..pa onda se moze izabrat da vidimo koj bi pobjedio....
citam komentare na gsm arena..i glasovi su podijeljeni,ljudi imali n73 pa se odlucili na k800 i obrnuto...
K800- bolja kamera,stabilizator slike,xenon blic...s.e. izbornik,dobra baterija,radio,i dobre multimedijske mogucnosti
N73 prednost simbian,pa kolko kome to koristi,meni bi bilo dobro jedino za filmove npr...vece multimedijske mogucnosti...kamera malo losija po mraku zbog nedostatka pravog blica,dok je video bolji...ali dosta sporiji soft..
uzmimo da je n73 nesto malo skuplji,ali ako kupujemo karticu od 1gb-2gb cijena kartica je dosta veca na k800..pa zanemarimo cijenu,jer u tom slucaju su cijene uređaja s karticom jednake..
koji bi izabrali i zasto?
bio nekad oglas...
N 73.Dizajn+symbian.Kamere tu negdje
sada bi ipak izabrao n73..
symb,slika lijepše ispada na mobu,veći ekran,bolji video
k800-prednost samo xenon blic..
obadva imaju probleme sa stickovima,manje n73 čini mi se
E da svakako..ne ekran nego ekrančina...
k800 ima brzi i stabilniji softver i bolju kameru,a n73 symbian.kako prednosti symbiana ne koristim,moj izbor je k800i!
Ja bi se odlučio definitivno za N73...
Symbian, koji je funkcionalan, pogotovo po pitanju multimedije, jer možeš instalirati razne programe za pregledavanje slika/filmova, slušanje mp3_ca, glasniji vanjski zvučnik (na k800 je dosta tih), fizički veći displey, bolji video, jeftinije memo kartice...
Jedino što je malo sporiji, ali na to se brzo navikneš, tako da sa tim nema problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
et presao sa symbiana na dummy...
sa 5500 i n70 na k800, prezadovoljan..
ko zeli telefon -k800,
ko zeli symbian -n73,
nie nikakva mudrost..
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
symbian je jako korisna stvar i mislim ako ga znas iskoristit nece ti past napamet dummy
mislim da nije stvar u tome, vec u potrebi za operativnim sustavom na mobitelu...i meni je to izgledao jako privlacno a kad sam ga nabavio skuzio sam da ja nemam sto radit s tim i sad kad sam se vratio na jedan kvalitetan dummy sam prezadovoljan..
telefon je telefon, za aplikacije imam komp..
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Izabrao bih K800 jedino zbog kamere jer je definitivno bolja po danu, a i po mraku jer su napravljeni testovi izmedu ova dva modela i tu uopce nema dvojbe...
N73 nisam nikada imao u ruci pa ne mogu govoriti o prednostima i manama, isto kao i koji je bolji mob tako da zasad ostajem na k800...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
-definitivno N73!![]()
Ja sam do sada imao 3symbiana i bio sam se ufurao u to.Sada opet imam dummy mob.i ne fali mi previše.Jednostavno me prošla ona faza čeprkanja i bacanja stalno nekih stvari na mob.
imao sam dosta symbiana , na poćetku se malo igram sa isprobavanjem svakakvih programa al za tjedan dana me to pusti ... nekako mi je k800 bolji
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Symbian nije los uopce samo mu je mana sto je malo spor i treba proci par sekundi dok se ne ude u neku aplikaciju, na to se isto navikne nakon par dana koristenja...
Ne razumijem cemu uopce usporedba ovih modela kad je N73 symbian a K800 dummy telefon, ako nisu u istoj klasi cemu ih usporedivati...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
...tema je, kao što je i rečeno - već bila...
...stoga da se ne ponavljaju ista pitanja i odgovori - ovo je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks