nedostaje ti usb dongle i to je to. njega nemaš on je HW key, laički rečeno
nedostaje ti usb dongle i to je to. njega nemaš on je HW key, laički rečeno
imam usb dongle...
i kad aktiviram USB-smart/twister dongle maintenance v4.3 ispise ga ovako:
Dongle base type: USB-SMART
Dongle Serial Number: 05014A31
Smartcard UPDATED
SAMSUNG feature NOT ACTIVE
MOTOROLA feature ACTIVATED
i zatim otvorim USB-Smart SEMC tool v8.7
napise mi :
Base dongle type: USB-SMART
USB-SMART dongle SN: 05014A31
znaci iscita ga valjda...
i onda narihtam ostalo znaci:
phone:k700, interface: cruiser/fighter , dok COM port ne znam kako da pronađem...posto imam 3ulaza za usb iza i 2naprijed pokusavao sam svih prvih 6 kombinacija po vise puta...
i pod odabir stavim unlock
i dolje imam za izabrat
read phone info
clear SP locks -ovaj
read all codes
change user code
change IMEI
znaci,receno mi je da stavim kvacicu,tj odaberem samo clear SP locks..narihtam cruiser/fighter i isporbavam com portove...
i klikam do selected jobs, i napise mi switch phone on ...a zatim
ERROR: phone not power up ...
isporbavao sam naravno sve kombinacije po vise puta, da je mob ugasen,pa da je ugasen pa ga upalim,pa samo da kliknem ugasenog,pa da kad trazi phone on da ukopcam kabel.....uglavnom nista ne radi!!! molim pomoc
sta je krivo?!?![]()
moze jedino bit da je com port kriv a neznam kako ga ocitat tocno,nego sam isprobavao sve,al najvise prih 6 jer su mi 4iza 2naprijed izlaza za usb...i nigdje mi ne otvori i napise u kojem je com portu...
il treba li sta napravit kad kaze switch phone on
obicno je ugasen , al isprobavao sam sve varijante da je ugasen pa kliknem za paljenje itd itd.....i u svakom slusaju napise ERROR: phone not power up ....dakle..di je greska,sta trebam?!
bio nekad oglas...
pa probaj dati qwasyu da on proba na svom kompu ili probaj na nekom drugom kompu napraviti ali kad ti se pojavi turn pfone on kratko gore stisni za upaliti,nego jesi ti izvadio sim karticu i bateriju,bateriju svaki put izvadi pa ju stavi natrag kad budeš ponovno pokušavo ga flashat!
e da i probaj kad staviš dongle mora ti se čut onaj zvuk od windowsa da je neki novi uključen uređaj tako i kad uključiš kabel!
Probaj onda još uključiti kabel kad je mob upaljen pa vidi što se događa?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks