Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    cuh danas na radiju da je Tele2 zabiljezio 90 milijuna kuna gubitka zbog navodno poteskoca s razvojem mreze. Nisam sve cuo dobro. Navodno je to objavljeno na biznis.hr. Dali ih ceka sudbina Vege ako se stvari ne pomaknu. U preko godinu dana nisu fakat izbacili nista osim USB modema
    ,i pokrili malo Hrvatske. Priljev novih korisnika im je vjerovatno premali da bi mogli napraviti nesto. Drugi operateri iz ostalih usluga koje Tele2 jos nema vuku preko 50% profita. Ne pise im se dobro ako ne naprave nesto pothitno.
    Ovdje piše: http://www.business.hr/show.php?id=22565
    Bilo je samo pitanje vremena kad će se to desiti. Gradnja mreže ide presporo zbog administracije i zbog toga tele2 mora vipu plaćati skupi roaming duže nego što je očekivao. Ako država pospremi iz hrvatske trećeg operatera ko će doći sljedeći pa da mora čekati pol godine da postavi jednu baznu stanicu? Ostat ćemo zauvijek osuđeni na t-mobile i vip.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    ... zbog toga tele2 mora vipu plaćati skupi roaming duže nego što je očekivao...
    Koliko se sijećam TELE2 je s VIPom potpisao roaming na tri godine. U lipnju ove godine ističe druga godina roaminga, tako da ostaje još jedna. Što se tiče skupoće i svega ostalog, mislim da je TELE2 znao cijenu od prvog dana za sve 3 god. pa se nema što zbog toga žaliti.

A ako imaju iskustva pokrivat Baltičke i Skandinavske pustopoljine s svojim signalom, onda mogu i ovu našu malu kiflu pokriti, AKO HOĆE!!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    Koliko se sijećam TELE2 je s VIPom potpisao roaming na tri godine. U lipnju ove godine ističe druga godina roaminga, tako da ostaje još jedna. Što se tiče skupoće i svega ostalog, mislim da je TELE2 znao cijenu od prvog dana za sve 3 god. pa se nema što zbog toga žaliti.

A ako imaju iskustva pokrivat Baltičke i Skandinavske pustopoljine s svojim signalom, onda mogu i ovu našu malu kiflu pokriti, AKO HOĆE!!!
    Naravno da će plaćati roaming 3 godine, vjerojatno i duže, ali da su više teritorija pokrili manje bi korisnika bilo u roamingu, žišku?

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da će plaćati roaming 3 godine, vjerojatno i duže, ali da su više teritorija pokrili manje bi korisnika bilo u roamingu, žišku?
    Jel cijena roaming prema VIP fikisrana ili im VIP naplaćuje prema broju mobitela koji se registriraju na njihovu mrežu?
    A opet, npr. meni sestra, premda je dobar TELE2 signal, izabrala je ručno VIP i nemiče se s njega!!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    Jel cijena roaming prema VIP fikisrana ili im VIP naplaćuje prema broju mobitela koji se registriraju na njihovu mrežu?
    A opet, npr. meni sestra, premda je dobar TELE2 signal, izabrala je ručno VIP i nemiče se s njega!!!
    Ja pretpostavljam da tele2 plaća roaming po količini minuta ili tak nešt, ali stvarno nemam pojma. Bude ona ipak odabrala tele2 kad dođe mms i gprs, ako joj to treba. :bunny:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja pretpostavljam da tele2 plaća roaming po količini minuta ili tak nešt, ali stvarno nemam pojma. Bude ona ipak odabrala tele2 kad dođe mms i gprs, ako joj to treba. :bunny:
    Ja mislim da je ta naplata roaming fiksna bez obzira na broj korisnika i dužinu razgovora, sve drugo bilo bi suludo! Jer da je tako onda bi TELE2 pribjegao situaciji kakva je u Zg, tj. da tamo gdje ima dobar svoj signal neda da se ide na VIP roaming.

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove