Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    N97 mini
    Operater
    Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    18.117
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.117, Nivo: 32
    Bodovi: 18.117, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je tomato-u glavni cilj natjecanje s Tele2, stalno se prepucavaju tko je najjeftiniji na tržištu. Mislim da vodi Tele2, jer češće nudi usluge koje nisu vremenski ograničene, nasuprot njemu je tomato kojemu se vidi da mu je vlasnik Vip - a čini mi se i nije nešto posebno prihvaćen kod korisnika.

Nekako ostala dva operatera još nemaju neku potrebu za snižavanjem cijena, jer još nisu osjetili značajan odljev korisnika - niti manjak u kasi. Mislim da mu Vip, koji je mnogo jači, preko tomato-a želi pomrsit račune - nama korisnicima je svejedno dok cijene idu doli - samo da ne propadne Tele2.
    Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao afroman Pregledaj post
    Mislim da je tomato-u glavni cilj natjecanje s Tele2, stalno se prepucavaju tko je najjeftiniji na tržištu. Mislim da vodi Tele2, jer češće nudi usluge koje nisu vremenski ograničene, nasuprot njemu je tomato kojemu se vidi da mu je vlasnik Vip - a čini mi se i nije nešto posebno prihvaćen kod korisnika.

Nekako ostala dva operatera još nemaju neku potrebu za snižavanjem cijena, jer još nisu osjetili značajan odljev korisnika - niti manjak u kasi. Mislim da mu Vip, koji je mnogo jači, preko tomato-a želi pomrsit račune - nama korisnicima je svejedno dok cijene idu doli - samo da ne propadne Tele2.
    Upravo to, tomato je tu da ulovi nezadovoljne vip prepaid korisnike i da pomrsi račune tele2.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. vip net - tomato odnosi
    By flOoKi in forum Tomato
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 28-07-2010, 16:35
  2. Tele 2 vs. Tomato
    By Ludacris in forum Tele 2
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 10-02-2007, 19:18
  3. Osvojite Tomato box
    By hrc777 in forum Tomato