Ali jednu stvar si zaboravio dodati,tako da i nije neki odgovor na kikiriki jer ima rok trajanja:

1. Kada započinje/završava tomato promotivno razdoblje niže cijene SMS-a?
tomato promocija počinje 15.02. i završava 15.03.2007., a niža cijena SMS-a može se koristiti od 15.2. do 1.4.2007. (uključujući i 01.042007.)

2. Što je potrebno učiniti da bi se moglo sudjelovati u promociji?
Svi novi i postojeći korisnici imaju pravo sudjelovanja u promociji. Za aktivaciju niže cijene SMS-a potrebno je poslati SMS sadržaja DA na broj 6092. Niža cijena SMS-a bit će Vam aktivirana u roku od 24 sata, o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.

Cijena SMS poruke za aktivaciju niže cijene SMS-a ne naplaćuje se.

3. Koje su pogodnosti promocije?
tomato promocija novim i postojećim tomato korisnicima koji aktiviraju nižu cijenu SMS-a omogućuje povoljnije slanje SMS-a prema svim mrežama:

tablica

Ostale usluge, odnosno pozivi, naplaćuju se prema standardnom tomato tarifnom modelu.

4. Koliko je vremena potrebno kako bih mogao početi koristiti niža cijena SMS-a?
Niža cijena SMS-a aktivira se unutar 24 sata od trenutka kada ste poslali SMS sadržaja DA na broj 6092. U trenutku kada vam niža cijena SMS-a bude aktivirana, bit ćete obaviješteni SMS porukom.

5. Kako ću biti siguran/a da mi je aktivirana niža cijena SMS-a?
Primit ćete SMS poruku sljedećeg sadržaja:
Od sada, svaka poslana SMS poruka naplatit ce se samo 0,22 kn. Ponuda vrijedi do 01.04.2007. tomato
(99)

6. Mogu li ipak nižu cijenu SMS-a aktivirati i na neki drugi način osim slanjem SMS poruke?
Naravno, ukoliko želite, možete aktivirati nižu cijenu SMS-a pozivom na broj Službe za korisnike (092 99 33). Agenti će Vam aktivirati nižu cijenu SMS-a.
O aktivaciji bit ćete obaviješteni SMS porukom.

7. Aktivirao/la sam nižu cijenu SMS-a. Mogu li je deaktivirati i prije isteka promotivnog razdoblja?
Možete, slanjem SMS poruke sadržaja NE na broj 6092. tomato niža cijena SMS-a bit će vam deaktivirana u roku od 24 sata o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.

Napomena:
Cijena SMS poruke za deaktivaciju niže cijene SMS-a ne naplaćuje se.

8. Imao sam aktiviranu nižu cijenu SMS-a, no deaktivirao (isključio) sam je. Mogu li je ponovno aktivirati?
Možete. Samo pošaljite SMS sadržaja DA na broj 6092 i niža cijena SMS-a ponovno će Vam biti aktivirana o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom.

9. Gdje mogu dobiti detaljne informacije o ovoj promociji?
Osim pozivom na 092 99 33 ili 092 99 22, detaljne informacije o promociju niže cijene SMS-a možete naći i na promotivnom letku na svakom tomato prodajnom mjestu te na www.tomato.com.hr.