Ma jasno i onda svako malo neke akcijice da privuku korisnike.Meni je osobno glupo trčat na tomato ili neku drugu mrežu zbog neke akcije koja traje cca 2mj.I šta kad ona završi?Ajde neka onda te 22lipe u nekoj bližoj budućnosti zažive.
Naravno svakome je super stvar kada akcija dođe iz vlastite mreže.
Ponuda je odlicna, samo da traje malo duze!
Mislim nije da se selim na tomato, t-mobile imam od naziva "cronet" josTak da i na tome ostajem, al imam uvijek jos par kartica, tak da mi i sad istjece ugovor s tele2 pretplatom pa cu uzet taj tomato
![]()
![]()
Pa što ćeš s tim Tomatom, bolji ti je Tele2 kojeg možeš koristiti i u inozemstvu... Tomato kao VIP-ovo neželjeno dijete nema nikakvu drugu namjenu doli zbuniti korisnike da ne odu na Tele2. To pokušavaju agresivnim marketingom, dijeljenjem brojeva šakom i kapom (uz kupnju nekih mobitela, zatim na radijskim emisijama gdje siroti slušatelji moraju izrecitirati par hvalospjeva o Tomatu kako bi dobili broj)![]()
Upravo zato mi je to lihvarski, VIP za svoje prepaidaše nije napravio ama baš ništa, već ih prisiljava da kupuju novi broj. Tarifni modeli Call, Send i Topup kao da su zamrznuti stoljećima.
Baš bih volio vidjeti s kolikim udjelom Tomato sudjeluje u VIP-ovom profitu.....
Ma ne samo zbog toga..pričao je općenito
Bookmarks