kaj nitko ne zna ,kaj sa mobom mogu sad?piše li kaj u ugovoru??aj neko mi netko do ponoći odg. da znam kaj da sutra mogu napraviti
imam jedno pitanje,kupio sam jedan uređaj danas(6233) i sad sam skužio da ima sporiji odaziv,npr izlazim iz izbornika van na glavni ekran i skuže se obrisi menia na kratko još na glavnom ekranu,a tak i unutra..prvo sam mislio da je greška u jednoj gigi kartici,ali stavio sam onu od 64,koja dolazi sa uređajem i ista stvar...mogu li ja sad zamjeniti uređaj za novi?imam 24 h ili tak neš,nema šanse da ovo zadržim...
kaj nitko ne zna ,kaj sa mobom mogu sad?piše li kaj u ugovoru??aj neko mi netko do ponoći odg. da znam kaj da sutra mogu napraviti
Imas pravo vratiti uredaj u roku 3 dana ako ti nesto ne stima s njim, odnosno 72 sata...
Tako je meni receno u T-mobileu a vjerujem i ostalima...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
7 dana ti je po zakonu ali ce ti u trgovini reci 3 dana.
Koliko ja znam, imaš 3 dana da vratiš mob...
A možeš i koji dan kasnije, pogotovo ako je 3.dan Subota ili Nedjelja, onda im fino kažeš da si htio doć u Nedelju ali da nisu radili...
Inače, ja nisam imao dosad nikakvih problema sa mobitelima kupljenim u t-mobile_u...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma idem sutra odma,dal im moram točno objašnjavat u čem je fora,jer tko će to onim ženama objasniti na šalteru??neće niš skužiti...
Odi im tamo i objasni im u cemu je problem, ali obavezno se postavi na njih ono, neće mene nitko zajebavati ovo ono... pa ce ti dati zamjenski uredaj a ako ne naprave ovaj sto si im ga ostavio, dobit ces ganc novi!
htio mi je lik dati novi,ali i na tom je tak i na drugom isto..nekaj sa t-mobile softom tu mi se čudno čini...
To je s tim brandiranim sranjima.Uguše mob žešće..Vidjet ćeš kako će letit kad staviš org.soft.
a hoće mi htjet to u mobisu?besplatno...?ili moram keširat nkj?
Da.Mislim da hoće.Na tvoj zahtjev oni ti moraju ubacit gore new soft.E da li se sada plača ili ne??..nemam pojma.kako sam jučer napisao u nekoj temi:ja nosio prije cca godinu dana nokiu u mobis po New soft i platio 100kn(točnije 120).Ne znam da li se plača sada.
01 61 88 513-->nazovi i pitaj
Aj kad saznaš baci post tako da i ostalo koje zanima vide...
bum,ne da mi se sad zvati...
ništa ne bi koštalo,ali ne zna kad bi bilo gotovo...bum otišo to staviti gore idući tj...
Tako je, za mob pod garancijom je besplatno.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kako nije..mislim nije da sad mob.otvara nekaj prije neg si stisnuo gumb..ali i više nego osjetno.Posebno kod otvaranja fotografija i liste poziva.tko je imao priliku nek' ti posvjedoči.
meni je i ovak užasno brzo,ali me mući malo ono kaj sam napisao,na crno podlozi,kao da postoji,duh od prethodne radnje na mili sekundu
Aj ti popij jednu da ti se sve posloži.šala
nemam pojma...možda ti se čini...
E mili, jesi ga pretjerao...
Hoces reci da su ovi papci toliko nabacali pizdarija sa svojim softom, pa su ga toliko zagusili da kasljuca jbg kad zeli uci u neku aplikaciju ili ne znam kaj...
Mislim da je mala vjerovatnost za ovakvo nesto...
BTW, imao sam ja T-Mobile brandirani SE D750 i ubacio sam walkmanov soft u njega nakon cega mi je malkice samo bio brzi...
Bookmarks