Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: x200 problem

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    nokia 5300
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

x200 problem

jučer sam ga dao dekodirat i sad kad god pišem poruku i stisnem send pojavi mi se automatski upisan stari (tele2) broj. onda ga moram zbrisat da bi uspio uć u imenik. kak da to maknem jednom za svagda?

i još jedno pitanje vezano uz isti mob: jel se može nešto napravit da, kad uđem u pisanje poruke nije automatski uključen t9?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj se tiče T9 i pisanja poruka idi u "poruke" > "postavke" i tamo nađi postavke pisanja ili nekaj slično...ili uđi u "nova poruka" > "opcije" i tamo potraži ako se to može isključiti...ako ne možeš isključiti, znači da X200 doživljava istu sudbinu kao i Samsung E700, na kojemu se isto nije nikako drugačije mogao isključiti taj T9, osim kad hoćeš napisati novu poruku...znam da je frustrirajuće...
    Bom Chicka WahWah

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    x200
    Operater
    vip
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ajvl Pregledaj post
    jučer sam ga dao dekodirat i sad kad god pišem poruku i stisnem send pojavi mi se automatski upisan stari (tele2) broj. onda ga moram zbrisat da bi uspio uć u imenik. kak da to maknem jednom za svagda?

i još jedno pitanje vezano uz isti mob: jel se može nešto napravit da, kad uđem u pisanje poruke nije automatski uključen t9?
    Ja imam isti uređaj i oko prvoga ti fakat nemrem pomoči,a kaj se tiče t9 to nemreš isključiti ,ali nije tlki problem kliknuti svaki put jednu tipku napočetku da to isključiš...s vremenom se navikneš,a mob je fakat super sa pisanje sms poruka...
    sjever pjeva gradu najljepšu baladu...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    nokia 5300
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala, ovo prvo sam uspio riješit sam, postoji neka opcija da imaš predprogramiran broj za slanje poruka, i u toj opciji sam treba zbrisat broj koji je upisan.
    da, dobar je za pisanje poruka, al ovo mi je fakat preiritantno. ko da nisu mogli stavit potpuno isti meni ko na drugim modelima x serije - 660 i 680 toga nemaju, a čini mi se čak ni njegov brat blizanac, x300:bunny:

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

x200 neće se upaliti

kupio sam x200 i nakon 4 mjeseca su se počeli programi sami rušiti (nisam mogao igrati igrice, pa nisam više mogao niti čuti melodije zvona, itd...), dok se na kraju nije sam ugasio i više ga ne mogu upaliti. ako nije problem sa baterijom, u čemu bi mogao biti problem? da nije možda matična ploča?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    nokia 5300
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao plasticbottle Pregledaj post
    kupio sam x200 i nakon 4 mjeseca su se počeli programi sami rušiti (nisam mogao igrati igrice, pa nisam više mogao niti čuti melodije zvona, itd...), dok se na kraju nije sam ugasio i više ga ne mogu upaliti. ako nije problem sa baterijom, u čemu bi mogao biti problem? da nije možda matična ploča?
    nemam pojma, moj radi savršeno. a bateriju sam zadnji put punio prije 9 dana

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Kako odkodirat x200
    By microhard in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 02-08-2006, 22:05
  2. X200 - otkodiravanje
    By sto57 in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-03-2006, 10:01

Bookmarks

Pravila postanja