Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 149
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    pogledaj malo bolje. inace kak ti se cini mob, koliki je ekran, jesu doista mala slova, kamera, mp3 player, jel ima aplikacija za njega?
    O kakva dva vi sim-a pričate, ja sada skinuo masku i izvadio bateriju i gledam i ništa mi nije jasno o čemu vi pričate, pa to se nemre kaj vi mislite. Ekran je dobar pogotovo rezolucija, slova po meni nisu mala, kamera na otvorenom je dosta dobr a u zatvorenome prostoru je slabija. MP3 player ok s wma playlistama ali zvučnik nešto slabiji, a aplikacija ima isto kao i za ostale 9.1 symbiane.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e50

= Citat = Izvorno postao DJ X2 Pregledaj post
    O kakva dva vi sim-a pričate, ja sada skinuo masku i izvadio bateriju i gledam i ništa mi nije jasno o čemu vi pričate, pa to se nemre kaj vi mislite. Ekran je dobar pogotovo rezolucija, slova po meni nisu mala, kamera na otvorenom je dosta dobr a u zatvorenome prostoru je slabija. MP3 player ok s wma playlistama ali zvučnik nešto slabiji, a aplikacija ima isto kao i za ostale 9.1 symbiane.
    Da, imas pravo, to je neka fora sa mrezama, tj neki specijalni program omogucuje jos valjda jedan broj, ma nije vazno odustajem od ovog moba, previse mana a kosta 1400 kn u prosjeku.
    A nema ni 3g ni wlan, sto npr ima e60, koja nema kameru ali to nije bitno ionako imam 1,3 mpx na svom c81, koja vjerujem nije nista losija od one na e50, moze biti samo obratno...
    A na e60 je ionako i veci ekran i veca rezolucija tako da mi se cini da je bolji izbor....

Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.494, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, imas pravo, to je neka fora sa mrezama, tj neki specijalni program omogucuje jos valjda jedan broj, ma nije vazno odustajem od ovog moba, previse mana a kosta 1400 kn u prosjeku.
    A nema ni 3g ni wlan, sto npr ima e60, koja nema kameru ali to nije bitno ionako imam 1,3 mpx na svom c81, koja vjerujem nije nista losija od one na e50, moze biti samo obratno...
    A na e60 je ionako i veci ekran i veca rezolucija tako da mi se cini da je bolji izbor....
    Kakve mane ima uredjaj???

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao avantgard Pregledaj post
    Kakve mane ima uredjaj???
    Pa u biti, kao i čitava Eserija IMO, nema nekih izraženijih mana. Ako ćemo cjepidlačiti-E50 nema WLAN modul, možda slabija kamera (1.3Mpix) iako to ništa ne znači.
    Kažem, nema nekih mana, a to se najbolje vidi po verzijama softvera. Mislim da je tek negdje na 3.nešto (u biti nemaju što ispravljati).
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Pa u biti, kao i čitava Eserija IMO, nema nekih izraženijih mana. Ako ćemo cjepidlačiti-E50 nema WLAN modul, možda slabija kamera (1.3Mpix) iako to ništa ne znači.
    Kažem, nema nekih mana, a to se najbolje vidi po verzijama softvera. Mislim da je tek negdje na 3.nešto (u biti nemaju što ispravljati).
    Nekuzim se previse u tehnologiju,ali taj WLAN jel to bežićni internet kao da se mogu spajat kao sa kompa na ADSL??? Kameru tak itak i nekoristim tak da mislim da cu kupit E50, najvise me privlaci ekran(za mene je to veliko jer do sada imam K750i) i symbian 3.1.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.521
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.521, Nivo: 20
    Bodovi: 7.521, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WLAN mu nije mana jer je to takav tip mobitela gdje WLAN i nije potreban. (mada ne velim da ga nebi htio).

WLAN je za mobitele s vecim ekranima, touchscreenovima, da mozes kak se spada iskoristit taj WLAN onda.

Ko sta Moby kaze, nije mu to neka mana.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi moji kako mu može biti mana što nema WLAN, pa nijedan telefon te cijene nema WLAN a drugo moby je dobro rekao mobitel i nema baš mana. Ako ti je 1.3 mpx mana(odnosi se na borisaxy) onda si kupi npr k750. I još mi nije jasno kako možeš uopče uspoređivati Siemensa s Nokiom. Taj tvoji C81 sav škripi dok se primi u ruke. Siemens i Nokia nikad nisu bili niti če biti na istoj razini tak da mi nije jasno šta pljuješ po mobitelu o kojem praktički ne znaš ništa tj nisi ga istestiro bar na par sati, sve što znaš znaš u 90% slučaja s neta. Prvo uzmi telefon u ruke pa onda pričaj.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi moji kako mu može biti mana što nema WLAN, pa nijedan telefon te cijene nema WLAN a drugo moby je dobro rekao mobitel i nema baš mana. Ako ti je 1.3 mpx mana(odnosi se na borisaxy) onda si kupi npr k750. I još mi nije jasno kako možeš uopče uspoređivati Siemensa s Nokiom. Taj tvoji C81 sav škripi dok se primi u ruke. Siemens i Nokia nikad nisu bili niti če biti na istoj razini tak da mi nije jasno šta pljuješ po mobitelu o kojem praktički ne znaš ništa tj nisi ga istestiro bar na par sati, sve što znaš znaš u 90% slučaja s neta. Prvo uzmi telefon u ruke pa onda pričaj.
    Apsolutno se slažem da je e50 puunnnoooo bolji od moga c81, ali šteta što nisu jaču kameru stavili tj sa af, jer puno je dati 200 eura za mob s tako slabom kamerom, pa to je kamera još od doba 6630, mogli su ipak nešto bolje stavit, a uostalom c81 je u oglasniku cca 5o eura, tak da mi nije žao što on ima neke mane, ali žalosno da mob od 50 eura i od 200 eura imaju istu kameru...
    Znam šta znači symbian ali mi pomalo ide na živce to podvaljivanje i u svakom mobu moraju stavit nešto loše, ili display, ili kameru, ili bateriju, nikak da naprave nešto normalno...

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo moram se pohvalit kupio sam taj mob u utorak. Ja sam prezadovoljan mobom, prvi put da sam se susreo sa symbianom. Sretan sam sto nema onih brandiranih i vodafonovih sranja na mobu (svi moji stari mobovi su kupljenu u VIPu). Ludo mi je to sto mogu radit po meniju sta god ocu. Ekran je super, dosta velik, iso sam malo surfat preko njega ali ba i nije preporucljivo, nista se skoro nevidi. Joystick je stvarno super, malo je tvrđi ali je fenomenalan. Tipkovnica je kvalitetno izradjena. Bas i neznam previseo jos o tom mobu i symbianom ali budem se kroz vrijeme naucio. Mobitel nema bas nikakve mane. Ako jos sta nekog zanima, neka pita...

EDIT: Zanima me koliko puta moram punit i po kolko sati da mi se formira baterija??

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel mogu kak restartirat ili obrisat logove u Application Menageru???

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borisxy: vidiš za nekoga 1.3 mpx kamera nije nedostatak, meni osobno nije važna ali u zadnje vrijeme sam počeo stalno naslikavati s W800 jer za raz od E50 i 6288 ima AF i sve više mi je važna ta kamera makar mi na E50 solidna.

avantgard: Eto vidiš meni je baš ok za surfati, puno bolje od 6233(koji sam kratko vrijeme imo na laganom testiranju) i sve mi se normalno vidi a najjača fora mi je kursor tj strelica ko na kompu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPAQ 514
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riješio svoj, više nikad ga ne bi uzeo.... što više, da imam novca, s takvim bi ga guštom opizdio u zid. Ako nekoga ne smeta "expired certificate" koji se poslje počinje javljati i kod instalacije softvarea, ne samo kod tema... samo uzimajte. Al koja korist od smartphonea ako ga ne možeš natrpati silom aplikacija (možeš s par njih)?
    Oglas u potpisu nije dozvoljen!

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Puskaric Pregledaj post
    Riješio svoj, više nikad ga ne bi uzeo.... što više, da imam novca, s takvim bi ga guštom opizdio u zid. Ako nekoga ne smeta "expired certificate" koji se poslje počinje javljati i kod instalacije softvarea, ne samo kod tema... samo uzimajte. Al koja korist od smartphonea ako ga ne možeš natrpati silom aplikacija (možeš s par njih)?
    Zar se nemoze u opcijama namjestit da ti instalira sve,tak je kod n73.......

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto i ja prvi put sa symbianom u djepu!
    zadovoljan sam zasada, svidja mi se opcenito puno mogucnosti koje priza symbian. nemam uopce zamjerki na mob u 2 dana koristenja, a dalje cemo vidjet

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    W880i,HP iPAQ 514,5800xm
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja malo prokomentiram E50 kojeg imam skoro pa mjesec dana.

Daklem, po prvi puta imam Symbian mob, i super sam zadovoljan...sto se mene tice jedina zamjerka je sto nema radio.

Fascinira me mogucnost instalacije hrpe programa, pa tako mob moze stvarno posluziti u razne svrhe, i recimo to tako, moze mu se produziti vijek trajanja u nedogled.

Sama izrada moba, balans u ruci, kao i tipkovnica su odlicni i savrseno mi odgovaraju, metalni dijelovi su mi zakon i daju uredjaju poseban stih.

Prvi susret sa Symbianom iziskuje dosta truda i citanja foruma sto stranih, sto ovog ovdje, te igranje i isprobavanje hrpe programa i gnjavaze s instalacijom - mnogima ce tu puknuti film ali vrijedi truda. Osobno sam potrosio puna 3 dana na netu dok sve nije sjelo na svoje mjesto, i sad mi je vise-manje sve jasno i imam ultimativnu kolekciju od 30ak programa s kojima sam zadovoljan pa vise nemam potrebe za pretrazivanjem foruma sto se toga tice. Recimo da od tih 30ak stalno koristim 12-13 programa.

Pozeljno bi bilo da baterija traje dan-dva duze jer kad se slusaju mp3ice brzo trosi bateriju (to je rjesivo), iako i ova zadovoljava i da je mrvicu brzi.

Eto.

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao drShime Pregledaj post
    Evo da i ja malo prokomentiram E50 kojeg imam skoro pa mjesec dana.

Daklem, po prvi puta imam Symbian mob, i super sam zadovoljan...sto se mene tice jedina zamjerka je sto nema radio.

Fascinira me mogucnost instalacije hrpe programa, pa tako mob moze stvarno posluziti u razne svrhe, i recimo to tako, moze mu se produziti vijek trajanja u nedogled.

Sama izrada moba, balans u ruci, kao i tipkovnica su odlicni i savrseno mi odgovaraju, metalni dijelovi su mi zakon i daju uredjaju poseban stih.

Prvi susret sa Symbianom iziskuje dosta truda i citanja foruma sto stranih, sto ovog ovdje, te igranje i isprobavanje hrpe programa i gnjavaze s instalacijom - mnogima ce tu puknuti film ali vrijedi truda. Osobno sam potrosio puna 3 dana na netu dok sve nije sjelo na svoje mjesto, i sad mi je vise-manje sve jasno i imam ultimativnu kolekciju od 30ak programa s kojima sam zadovoljan pa vise nemam potrebe za pretrazivanjem foruma sto se toga tice. Recimo da od tih 30ak stalno koristim 12-13 programa.

Pozeljno bi bilo da baterija traje dan-dva duze jer kad se slusaju mp3ice brzo trosi bateriju (to je rjesivo), iako i ova zadovoljava i da je mrvicu brzi.

Eto.
    Mene baterija nezeza, traje 1,5 do 2 dana, a napuni se za 1 sat. A koje sve programe koristis na mobu??? I zanima me dali sta mobu steti ako svako malo instliram novu aplikaciju pa ju obrisem i tak stalno??

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    W880i,HP iPAQ 514,5800xm
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @avantgard

Potraje meni baterija i duze od 2 dana ali je to meni premalo...recimo da cesto idem izvan civilizacije pa moram pripaziti da ne ostanem s praznom baterijom.

Silnim instalacijama mob se jedino uspori, pogotovo ako se nakupi programa koji se ne mogu uninstalirati + igre...meni se znao popriulicno usporiti...tada format sd kartice rjesava stvar i onda slijedi gnjavaza sa instalacijom standardnog paketa i registracije istih + famozni bug s themama koji se lako rijesi s uNsIs.EXE programom.

Od programa najcesce koristim:

- handy taskman 1.01
    - HandyClock v4.06
    - QuickOffice / OfficeSuiteS60 v.3.0 ...jos uvijek dvojim koji od ova dva
    - Opera 8.65
    - Papyrus.v1.2.12.S60v3
    - Photo Viewer v4.43
    - PhotoRite SP v6.11
    - SlovoEd
    - DivXPlayer v0.87
    - LCGJukebox v2.12
    - X-plore v1.02
    - Best Blacklist v1.0
    - MP3.Dictaphone.v1.17.S60v3
    - Adobe PDF

Od igara, kada treba ubiti vrijeme :

- KRally
    - Superminers
    - Massive Snowboarding 3D
    - Bubble Bobble

Vise-manje gore nabrojano je stalno instalirano na mobu.

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve su mi teme sugave, imam instaliranu njegovu orginal i dosta, na zedge.net i na dotsis.com, nigdje nemos nac neku normalnu, vecina ih imaju izmjenjene ikone, a E50 ima jos neke dodatne kao npr. Office, pa mi je to jedino jadno. Imam 2 teme (tu orginal i isto orginal od nokie).

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledaj OVDJE što se tice tema.

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao avantgard Pregledaj post
    Sve su mi teme sugave, imam instaliranu njegovu orginal i dosta, na zedge.net i na dotsis.com, nigdje nemos nac neku normalnu, vecina ih imaju izmjenjene ikone, a E50 ima jos neke dodatne kao npr. Office, pa mi je to jedino jadno. Imam 2 teme (tu orginal i isto orginal od nokie).
    Ja se isto ne mogu naviknuti na neku drugu temu-prvenstveno zbog digitalnog sata koji je na E70 stvarno odličan, s dobrim "oblinama" brojeva. Sve druge teme imaju onaj stari sat još poznat sa 7650.
    Inače, ima dobrih ideja, ali meni leži samo originalna Nokijina.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, evo bas vrtim stranica i stranica na svakakvim forumima da nadjem neku dobru temu, ali def originalna najvise pase!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borisxy: vidiš za nekoga 1.3 mpx kamera nije nedostatak, meni osobno nije važna ali u zadnje vrijeme sam počeo stalno naslikavati s W800 jer za raz od E50 i 6288 ima AF i sve više mi je važna ta kamera makar mi na E50 solidna.

avantgard: Eto vidiš meni je baš ok za surfati, puno bolje od 6233(koji sam kratko vrijeme imo na laganom testiranju) i sve mi se normalno vidi a najjača fora mi je kursor tj strelica ko na kompu.
    Nisam uopće znao da isto ima strelicu, pa to je onda super, samo mislim da je malo preskup, tj. vidim da je 1400 dok se npr n80 može naci za 1800, a mislim da razlika od 400 kn je relativno mala, s obzirom da n80 ima i puno bolju grafiku, 3g, kameru, wi-fi itd...
    Stoga se nadam da ce mu poceti padati malo vise cijena....

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stoga se nadam da ce mu poceti padati malo vise cijena....
    Sumnjam da čemu padati cijena jer nokia drži dobro cijenu a i relativno je novi model.

= Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Zar se nemoze u opcijama namjestit da ti instalira sve,tak je kod n73.......
    Može se narihtati sve najnormalnije.

Eto otišla je moja idila o uščuvanim mobitelima jer je jučer curi ispala moja E50 iz ruke i to na plaži i bome se dobro srozao ali kada ga je podigla i pokazala mi ga ostao sam zadivljen da je telefon preživio bez i jednog udubljenja ili ogrebotine.
    A što se tiče tema najviše koristim originalnu i ovu

jedino stavim da mi bude digitalan sat a ne analogni.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    past ćemu uskoro cijena to je ziher...dolaze novi modeli,ali da je kvalitetno napravljen to stoji+u crnoj boji mrak zgleda...

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nemam tu temu u mobitelu za odabrat!? nju si dobio u mob? (s obz da kazes da je originalna?)
    imam samo jednu originalnu nokijinu, i to je to...

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [N95] INFO, iskustva, savjeti, pitanja
    By Chief_Wolfinjo in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 956
    Posljednji post: 23-03-2010, 18:03
  2. 6630 kao mp3 player, iskustva i savjeti
    By konj in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 52
    Posljednji post: 28-02-2007, 17:53
  3. m600i iskustva i par pitanja
    By rospaya in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-12-2006, 18:10
  4. Canon Coolpix L5 (iskustva, savjeti)
    By koksi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-10-2006, 14:50
  5. K500i pitanja, savjeti, i uopsteno
    By Flashy in forum Sony Ericsson