Evo da i ja malo prokomentiram E50 kojeg imam skoro pa mjesec dana.
Daklem, po prvi puta imam Symbian mob, i super sam zadovoljan...sto se mene tice jedina zamjerka je sto nema radio.
Fascinira me mogucnost instalacije hrpe programa, pa tako mob moze stvarno posluziti u razne svrhe, i recimo to tako, moze mu se produziti vijek trajanja u nedogled.
Sama izrada moba, balans u ruci, kao i tipkovnica su odlicni i savrseno mi odgovaraju, metalni dijelovi su mi zakon i daju uredjaju poseban stih.
Prvi susret sa Symbianom iziskuje dosta truda i citanja foruma sto stranih, sto ovog ovdje, te igranje i isprobavanje hrpe programa i gnjavaze s instalacijom - mnogima ce tu puknuti film

ali vrijedi truda. Osobno sam potrosio puna 3 dana na netu dok sve nije sjelo na svoje mjesto, i sad mi je vise-manje sve jasno i imam ultimativnu kolekciju od 30ak programa s kojima sam zadovoljan pa vise nemam potrebe za pretrazivanjem foruma sto se toga tice. Recimo da od tih 30ak stalno koristim 12-13 programa.
Pozeljno bi bilo da baterija traje dan-dva duze jer kad se slusaju mp3ice brzo trosi bateriju (to je rjesivo), iako i ova zadovoljava i da je mrvicu brzi.
Eto.
Bookmarks