imam mali problem pa bi zamolio za pmoč-nabavio nfs prostreet i sad piše da nakon greške na prvom dvd-u ubacite drugi dvd i stisnuti retry,to sve vrijedi i to mi se pokaže,ali mora biti ali umjesto te poruke prvo mi dođe ubacite nfs disk (prepostavio sam drugi jer nepiše koji) i nakon toga ja ubacim i stisnem ok i nakon par minuta se pojavi poruka da je greška,ali dvd2 je unutra (stisnem retry i opet ništa,vadim van dvd2 i opet probam ništa,pa sad odlučim ponovit cijeli postupak tako kad me pita da ubacim nfs disk da ja samo stisnem ok i čak sam i mislio da adi ali opet poruka ubacite disk ja ubacim disk2 i malo pričekam i dođe opet poruka greška (što i treba doč) i stisnem retry i opet ništa samo govori da nemože otvorit taj jedan file da ga idem provjeriti(prepostavljam da je to ta poruka o greški),stvarno nerazumijem što krivo radim i zašto mi se ta poruka pokazuje kasnije na disk 2 a ne na disk 1.

p.s.
i probo sam sa forom da cijelu igru prebacim na hard i tako probam ali opet ta greška dođe i neče dalje

molio bi pomoč