Kak sam ulazi u bios, to jos nisam cuo... Moras stisnuti f1, f2, del (nesto od toga da udje)... ajd malo bolje pojasni...
Imam malo stariji komp koji koristim za starije igrice uglavnom i mp3 / e pa..sve je radilo ok,i onda jednog dana kad sam ga upalio...sam je usao u BIOS i od tada samo to radi..resetiram ga,udje u BIOS..
Da napomenem,danas sam ga upalio i usao je u Windowse,normalno se sistem dignuo..al nakon resetiranja,opet je ulazio u BIOS
E sad..ja se ne razumijem tolko u BIOS..pa ako ima ko kakav savjet..mozda samo treba nesto u BIOSU promijenit u opcijama ?
Hvala
Kak sam ulazi u bios, to jos nisam cuo... Moras stisnuti f1, f2, del (nesto od toga da udje)... ajd malo bolje pojasni...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
SKA sta ja znam...kad ga upalim pojavi se ono kolko ima MHZ,Rama i slijedece je da udje u BIOS (ko da sam stisnuo DEL),resetiram ga..opet udje u BIOS i tako stalno...
I kada u BIOSU stavim SAVE & EXIT ili EXIT WITHOUT SAVING..restarta se i udje u BIOS opet..
EDIT: Ahahah..problem rijesen
Problem je vjerovatno u tipkovnici i tipki DEL. Kada tipkovnicu iskljucim,sve radi normalno..nema BIOSA,normalno se dize u Windowse
Hvala svima na pomoći![]()
Zadnji uredio Zubatac : 14-02-2007 u 00:03
Bios ti ne pamti postavke, pa svaki puta kad restartas komp ili ga upalis, on ulazi u bios automatski sam kako bi podesio "prvo početne" postavke BIOSA
uzrok tome: baterija na matičnoj ploči
KUPOVINA: Chipoteka
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks