Zanimaju me vasa iskustva sa koristenjem mobitela kao modema i da li je dovoljan bluetooth prijenos ili je prespor, pa da ipak kabel kupim?
Zanimaju me vasa iskustva sa koristenjem mobitela kao modema i da li je dovoljan bluetooth prijenos ili je prespor, pa da ipak kabel kupim?
Dovoljan ti je BT. Na kom instaliraš Sonyericsson PC Suite koji si dobio sa kompom. U sklopu tog programa nalazi se program "Mobile networking wizard" koji će ti pomoći napraviti instalaciju pristupnika.
Bluetooth nije prespor već ti sve ovisi o mreži. Kabel ti može doprinjeti stabilnijoj vezi komp-mob.
Evo dok ovo pišem spojen sam na internet preko SE k810+Tmobile W.N.W.
Ne očekuj neke turbo brzine interneta jer GPRS je sa brzinom negdje na nivou klasičnog telefonskog pristupa dok je UMTS nešto brži.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ja imam nokiu,a radije bih kupio bluetooth jer kad promjenim mob, a mijenjam u prosjeku svake godine, ne isplati mi se stalno kabel kupovati, a ovak imam univerzalni bluetooth koji mogu koristiti za svaki mob. Inace trenutni mob ima i edge koji je dosta brzi od obicnog gprsa, samo me muci ta komunikacija izmedju bluetootha i moba jel dovoljno brzo, nadam se da je....
Bookmarks