Nemam pojam.Znam da je tak..kad šaljem na k800 nije da leti..a na d600 ko lud
Nije mi jasno ovo bas previse...
K800 isto ima ove verzije i probao sam slati neke mp3-ce s jednog na drugi i full je sporo islo, dok sa samsunga na bilo koji drugi fon salje brze...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nemam pojam.Znam da je tak..kad šaljem na k800 nije da leti..a na d600 ko lud
To je isto vjerovatno ona shema kao i ''Quickshare'' prije na sony ericsson fonovima...
Kad su dva SE moba slali podatke jedan na drugi, poslali bi za cas dok nesto sporije ako se radi o nokiji,motoroli, samsungu...
kad dolazi knama?![]()
![]()
![]()
pa po svim pravilima,trebao bi do 6mj doci ako je sad najavljen a i trebao bi biti nesto skuplji od d900 zbog 3G kako je rekao sime123...
ok mob,al U600 je ljepši![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
u ovoj boji je puno ljepši ...
ali 550 dolara ...koliko će onda biti kod nas ???
ne vise od recimo 3500kn.u Europatradeu konacno vise ne pretjeruju sa cijenama mobitela.
meni je mob prelijep!! odlucila sam si ga priustiti na jesen kad polozim strucni ispit.. kao nagradu
zanima me, posto vidim da ga po plavom oglasniku ima izmedju 340 - 320 eura, ima li ga tko, kako je zadovoljan njime, i hoce li se to cudo prodavat u europatradeu, zasad ga nemaju??
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vlasnik sam U700 i ne kužim o čemu vi pričate???
Mob ima kameru od 3.2 mpix i pored nje bljeskalicu.
Inače, kaj se mogučnosti moba tiče, on je za tri dužine jači od D900 i uopće nisu u istom rangu...
U700 je po meni puno jača mašina i puno je bogatiji sa funkcijama...
A inače, U600 i U700 su dva telefona nastala paralelno u dva različita Samsungova razvojna centra i oba su tak dobra da su ih odlučili oba pustiti u prodaju, samo kaj neće oba biti prisutna na svim tržištima. Već je Samsung u prošlosti imao takve lude kombinacije...
hondo, jel možeš poslat par fotki- tek toliko da vidimo kako izgleda mob. I da li ima radio?
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Nisam baš redoviti gost na forumu, aj mi recite jer to kao i u600 isti mobitel ali ima 3g
platio sam ga 280€... frend mi ga je donio iz Njemačke i mob ima T-comov firmvare...
bolji je jer ima puno bogatiji izbornik i po meni je meni puno intuitivniji...
ispravljene su neke gluposti kao što je pohranjivanje poslanih sms-ova recimo i sl...
I samo upravljanje memorijim je bolje riješeno, samo kaj još nisdam probao kako ide instalacija Java aplikacija...
ja imam d900,ali mislim da cu si uzet u700 ...ali ne znam,,,
Evo i review na GSM-areni:
http://www.gsmarena.com/samsung_u700-review-150.php
Ne razumijem zašto samo QCIF (176*144) video snimanje ako je skoro svaki noviji Samsung imao CIF?
misliš li ti da je meni jasno
razočarao sam se kad sam to skužio jer samsung na nekim modelima sa jedan megapixel ima video u cifu sa 15 fpsova.
sto reci, nego mozda poprava sa novijom verzijom softwarea.
inace imao sam prije ovoga d900 i mogu reci da je kamera na u700 naprednija i brza.usporedio bih je sa onom na k800.prvi klik je fokus ,drugi klik slikanje
Ako je istina da je mob sličan d900 jeli onda i njemu lako ekran puca(za d900 znam da kod držanja u đepu s ključevima ili nečim može doći do pucanja),i jeli općenito krhak?Jer meni mobiteli često padaju okolo![]()
Bookmarks