A na koji mobitel? pretpostavljam v360v... Možda bi mogao repair studio pomoći, samo neznam ima li podršku za taj model..
Ubacivao sam u RSD-u yuet 1.8 kad mi se sve zblesiralo i ribnulo! U programu piše "failed flashing process" - Result: FAIL!!
Mobitel ne mogu ugasit, stalno je upaljen i na ekranu piše: "BOOT LOADER 08.A0. SW: VERSION: R4513_G_08.B7. ABR
OK to Program
USB
Transfer Mode"
Pokušao sam opet ubaciti original verziju od v360v i daje mi uvijek isti rezultat! Čak mi više ne prepoznaje ni mobitel u P2K Toolsima!
Šta da radim, pomozite!![]()
![]()
A na koji mobitel? pretpostavljam v360v... Možda bi mogao repair studio pomoći, samo neznam ima li podršku za taj model..
1. smiri se
2. smiri se
3. vidi pod 1
4. vidi pod 2
5. izvadi bateriju, da se ugasi mob. Zatim stisni * i # i drži ih dok ga pališ. Opet će ti javiti "BL version..." i "ready to program".
6. spoji mob na PC kabelom
7. potegni RDS, prepoznat će ti mob
8. ponovi flashanje
9. uživaj
10. razno
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Napravio ssam jedno 5-6 puta ovako; izvučem bateriju, držim * i # istovremeno i opet gurnem bateriju na mjesto, mobitel se sam opet upali. Spojim ga na PC, otvorim RSD i prepoznaje ga. Roknem v360v oriđiđi verziju, završi prvi proces-100%, započinje drugi i odmah se sruši, result: fail!!![]()
zeznut slučaj,jesi li reko starcima za to,ako jesi,vozi na servis
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
kakav servis!
De vidi moj post šta sam ti objasnio pod 10.
Čini se da sam bio u pravu kad sam to postao.
Prijatelju, napuni bateriju. Učita loader, ali ne može krenut flashat jel je boot blokiran i ne može ti pokazat da je baterija prazna i zato ne počinje proces flashanja.
Napuni bateriju i onda flashaj.![]()
ajoj biseru pa sta si ti radio. i ja sam stavljao jucer yuet i sve ok (naravno sa punom baterijom) i sve valja, i nist ne steka... par puta sam flashao e1000 i tako mi je crko ali sam izvadio bateriju stavio unutra i ponovo, kao su ti i rekli.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Ne znam zašto, ali brijem da se mobitel uopće ne puni, već je jedno pola sata na punjenju, ni punjač ni baterija nisu onako uobičajeno zagrijani...
Moguće?![]()
![]()
Ako ti neče dalje od bootloadera, znači da je soft papa, a ak je soft papa, sigurno neče punit. Niti jedna motorola nemože punit s neispravnim softom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Prvo treba nači drugi mobitel tj nekog ko ga ima da napuni bateriju. S praznom baterijom jednostavno nemože ništa. Ni testpoint ne koristi ak mob nema struje za fleshat.
nađi neki stari punjač, odreži konektor, i oguli izolaciju. Imat ćeš dvije žice, crvenu i crnu.
Crvena ti je +, crna -... spoji crvenu na + na bateriji, crnu na minus i zajedno drži deset minuta. baterija će se napunit do te mjere da ćeš moći flashati.
To je u slučaju ako nemaš kod koga napuniti![]()
Zadnji uredio GoGs : 13-02-2007 u 01:25
Prvo su crvena i crna, pa kasnije uvalio i plavu, kako je ta nastala onda![]()
E plava ti je valjda uzemljenje![]()
joooj, koji sam mulac! Probajte napisat ovo što sam ja objasnio iz glave pa ćete vidjet kako se da lako sjebat
BTW: editirao sam post, i da, plava nije uzemljenje![]()
jesi probo neki drugi MP(diabolic, mrhollow, yuet 1.3)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koji monster pack koristiš ( ako si nekaj modificiral na flashu onda moraš obavezno promjenit RAMDL )
|\/|0T0r0La
je više ne koristim RSD jer kad sam s njim flashal mobitel više nisam mogel uopće upalit čak ni tipkovnica nije zabljesnula a ekran ko da je odštekan probaj iskoristit Flash backup 3 i tamo imaš baš opciju koji mobitel da odabereš uzmi R4513_v360_08.A0 i write data odaberi flash i flashaj
|\/|0T0r0La
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Mene ovo podsječa na slučaj kad sam si smrdao PDS zonu na E550. Samo Repstudio ne podržava V360. Neznam koji program da , al mislim da češ morati testpoint i neki program koji može sredit pds zonu.
Bookmarks