solidno...dizajn je cool
Jako slican proslom modelu, radi na istom principu i jos uvijek pogoni neki OS baziran na Windowsima CE.
Name:
* Neonode N2
Storage:
* MiniSD card
User interface:
* Neno user interface
Applications:
* MP3 Player (MP3, WMA, Wav), Calendar and Address book synchronized using ActiveSync
Telephony:
* GSM Quadband 850, 900, 1800 and 1900 Mhz bands, GPRS
Messaging:
* SMS and MMS
Bluetooth:
* Obex, Headset, FTP profiles supported
LCD:
* 2,0" (176x220 pixels) colour display. 65K colours
Audio:
* Stereo sound in headphones, Mono loudspeaker, Vibration engine
Image:
* 2 Megapixel Fixed Focus Camera, Still pictures, Video play-back (MPEG, WMV), Video Recording (MPEG4)
Dimensions:
* 47x77x14,7 mm (WxHxT) Weight: Approx 70 grams
Battery Capacity:
* Talk 4 hours, standby 200 hours
Moje primjedbe su nedostatak prze podatkovne veze (barem EDGE) i ekran vece rezolucije.
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
solidno...dizajn je cool
After all...
jako dobro,samo steta sto to naravno ne dolazi kod nas.![]()
Neonode inače radi lijepe mobitele, a koliko sam malo čitao po netu, djeluju mi i kvalitetni...slažem se da je šteta kaj ih nema kod nas i kaj je naše tržište ograničene gotovo na par proizvođača mobitela...di smo mi još od EU...
Bom Chicka WahWah
di se mogu nabaviti??
austrija, italija, slovenija??
JAKO MI SE SVIĐA...
0913134114 ili 0959090122
Meni su se oni i prije jako sviđali samo što ih se kod nas nemože nikako nabaviti...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
vjerojatno ga je moguce nabaviti u Italiji jer je poznato da kod njih dolazi sve i svasta.
mislim da ga je moguce cak i u sloveniji nabavit. Koliko se sjecam bio je u ponudi jedne slovenske telekom tvrtke
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://www.gsmarena.com/neonode_n2-review-174.php
zanimljiv model,ali prilicno kasni sa dolaskom na trziste.![]()
Odmah bih ga uzeo da se ponudi kod nas. Fenomenalan koncept; usudjujem se reci da im je HTC popalio ideju za touchFlo (iako radi na drugom principu)Stari N1 je odlican, ovaj djeluje jos bolje.
lijepo izgleda... solidan mobitel
Ja sam u češkoj do kraja tjedna košta oko 3000kn koliko sam vidio, ako nekome treba neka javi....
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Svakako sam ga prvo isprobao na Neonodeu, a tek 3 godine nakon na HTC Touchu. O prijasnjim pokusajima ne znam niti me bas zanimaju.
Koliko znam, takva ideja je stara preko deset godina, kao da govoris da je HTC kopirao Palm zbog QWERY tipkovnice![]()
www.gadgethive.com
Kao sto sam rekao; ne znam background, znam ono sto sam probao i vrijeme kad sam probao. Ignorantia facti excusat.
Bookmarks