KOji od ova 2 mobitela da si uzmem ? u t-mobile ponudi dobivam ih za 998 kn ...
po karakteristikama su praktički isti ... ili možda neki treći u toj kategoriji ...
KOji od ova 2 mobitela da si uzmem ? u t-mobile ponudi dobivam ih za 998 kn ...
po karakteristikama su praktički isti ... ili možda neki treći u toj kategoriji ...
Ja imam d900 i mob.je fakat super.Buraz mi ima k800,također je mob.izvrstan.K800 ima bolju kameru(odnosno ima bolji blitz).Ako ti je do dizajna uzmi d900,ako briješ na ove multimedijalne onda k800.Nećeš pogriješiti niti u jednom slučaju.
k800 dobivam za 798 kn ...
ovak bitno mi je da phone ima dobru reprodukciju mp3-a, da ima velik i kristalno bistar ekran sa odličnim menijem ... dobru tihu vibraciju, i dobru bateriju ...
da nije spor ...
inače uzeo bih d900 radi dizajna ali pošto dobivam k800 200 kn jeftinije razmišljam još ... inače kod k800 mi sve odgovara osim dizajna ...
kod samsunga me brine njegov meni ...
Zadnji uredio Ludacris : 12-02-2007 u 17:15
ako ga dobijaš tako jeftino uzmi ga nemožeš fulat nikako
k800
prednosti:
-kamera sa ksenon flash lightom,
-baterija,
-napredniji i bolje organiziran meni,
-fm radio.
d900
prednosti:
-zaslon,
-bolji video,
-tv out,
-jeftinije i dostupnije memorijske kartice.
treba znati i da k800 nema problema sa flatom kao d900,ali je moguce da ima problema sa joystickom.
pobjednik:k800i
malo sam se raspitao za k800 veli ekipa da im jostik zeza i da se teško pišu poruke da ima presitne tipke ... iako mi to nije bitno al đojstika se bojim jer sam mi je i frend na k700 imao isti problem ...
Još nikog nisam upoznao da je imao problem sa jostik zeza ni na k750 ni na k800,moja je prednost na k800 zbog funkcionalnosti neznam koliko nekome to znači al ima veči izbor java igra za k800 i lakše ih je ubaciti dok na samsungu treba cijela procedura da bi se ubacilo.![]()
Ne znam zašto bi te zabrinjavao samsungov menu?a što se tiče joystika to im je poznata boljka.Nek' više vrate navi-tipke.Ako dobivaš k800 200 kn manje,onda se nemoj dvoumiti.Nije to neki novac,al' eto ipak ti ostaje u džepu.
mislim da ću uzet k800 samo se nadam da ih još ima !
jel netko uzimao od t-mobile-a k800 jel ima onaj t-mobile meni ?
morat ću si odmah orginalni stavit ...
Da,nažalost ima taj shit od menija.Nadam se da nigdje na njemu ne piše T mobile,jer su znali to keljiti na dosta modela.Ugradnja softwarea je cca 80kn ili ako želiš pokušat bit' sam svoj majstor pogledaj malo na forumu.
Ima u t mobile ponudi k800.sad sam ti provjerio.Imaš ga i u smeđoj izvedbi.Koliko vidim nema nigdje T mobile znaka na njemu(i to mi malo smrdi)..valjda netko na forumu zna pa nek' posta
a niš idem onda sutra po njega ... samo ne znam u koju poslovnicu da idem prošli put sam išao u savsku čekao sam sat vremena a kod importane galerije nisam ni htio uć kakvaa je gužva ...
Ako nisu stavili ovo T-mobile, stavit ce sigurno isto kao i one dosadne ikone u meniju...
Moja preporuka k800 zbog kamere-ako ti je bitna bit ce ti puno bolji od D900 jer je lakse raditi s njom( mada u zadnjem broju mobila, kvaliteta kamere na D900 je dobila najvise ocjene i ne znam uopce zbog cega a testovi su radeni u zatvorenom prostoru, lol), cini mi se da je i mp3 player bolje izveden nego na D900...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
vjerojatno ce imati t-mobile meni.mp3 player je sigurno bolje rijesen nego na d900.
Već postoji teme sa potpuno istim nazivom...
Evo ti link pa pročitaj:
D900 vs K800 (negdje od posta #7)
A evo još par linkova: D900 vs K800 vs N73, D900 vs K800 ili nešto 3.
Moj savjet: K800, zbog boljeg softa, kamere, blica, nema flat kabel... jedino što ima joystick...
Mislim da zbog posotojanja potpuno iste teme, ovo bi moglo:
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da kamera je bolja u mraku i u zatvorenom prostoru.Samo što se ne može uspoređivati ekran jednog samsunga i SE-a.Samsung u tome puno jači.
to se da dekodirat ?
Da,naravno.
A i ovako čekamo svaki shit.Moguće za boje i kontrast ali nikako za slikanje s flashom.
E moj cigo, pa i ovaj put si dobro nahvalio svog konja...![]()
Vidim da se ni ti nedaš.Ma samo sam rekao da je ovo za kontrast i boje moguće.Zašto ne.Jedino me očarava xenon flsh na se-u koji u mraku divlja-radi čuda.
Pa dobro, nije sad da radi cuda ali opet daje malo bolje fotke od konkurencije...
D900 je sjajan mob, imao sam ga u par navrata ali me nije nicim previse odusevio...![]()
Bookmarks