Recite mi generalno jel ste zadovoljni sa fonom?
Recite mi generalno jel ste zadovoljni sa fonom?
Ja jesam. Skoro svi oni bugovi kaj su se spominjali od izlaska moba su skoro pa rijeseni vec na verziji softa R4A sa pocetka prvog mjeseca. Sad je vec izasao i R4B a uskore ce i R5.
Nema vise restartanja 5 puta na dan i onih kernec gresaka.
Osim onoga kaj sam gore napisao, jedini pravi problem je taj sto ne radi backup/restore kako treba kad se napravi upgrade. Odnosno nekima radi, nekima ne. I to je razlog sto ja jos nisam presao na R4B jer mi se neda ponovo sve instalirati i podesdavati.
Evo jos jedan.
Nakon promjene teme se izgubi "folder association" za aplikacije na kartici.
Ne vidim da je nestabilnije nego što je bio p800 koji sam imao prije. Štoviše, manje se restarta iako sam na p800 imao zadnji firmware, prilikom pisanja dugih sms-a i velikom brzinom, olovkom, znao se tu i tamo restartati. Kod p990i sam primjetio restartanje prilikom spajanja na net, odnosno odabira načina spajanja, ali nakon update-a koji sam obavio isti dan nakon kupovine samo se jednom sam od sebe restartao iako je prošlo već tri dana.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks