Ma kuzim te, poskidao sam si sve sta sam nasao. Eto pokusavam doci do nekih stvari. Ali vidim da su se potrudili novi update poboljsat.
Ipak neke stavri me isto zivciraju to sa imenom mi je bilo na pocetko dok nisam napravio update pa je to bila vec proslost nego su onda na drugoj strani napravili bug.
Btw na njihovom Community Support ljudi su se poceli drasticno bunit jer ne da nisu prodali taj uredjaj nego je strasno masovno prodan i ne kuze da su uredaj za mac love dali a nisu OS napravili kako spada.
Sta me jako fasciniralo da mozes sve u C++ i Delphi izradit te da su dali dosta materija za objasnjenje kako i sta di OS radi te komande itd.
Btw. skuzio sam da su jako lose interface komande postavili te ne cudim se da mi mac vremena treba kad u menij ulazim saram kroz menij i pokauzuje se da je jos sporo, ali sve u svemu kod nobog update je brzina malo bolja ali kad je tipkovnica preklopljena onda je full spor a kad je otvorena onda siba.
Recimo naj veci bugovi su u FM, Voice Commands, LED bug ma ima toga dosta.
Ali nekako sam razocaran od SE da ne kuze C++ moram reci da nisu bas pametni kao i Samsung...ma ista je to skola..

Odgovori uz citat
Bookmarks