Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni, cijeli mobitel je preveliki bug koji je trebao ostati na crtacoj ploci SE-ovih dizajnera ili pak pricekati jos par mjeseci pa nek se napravi kako treba.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Po meni, cijeli mobitel je preveliki bug koji je trebao ostati na crtacoj ploci SE-ovih dizajnera ili pak pricekati jos par mjeseci pa nek se napravi kako treba.
    Ma to je vec proslost jer su po svakom jeziku morali podesit stil pisanja te izjednacit da bi bio isti stil pisanja.

Taj slucaj je vec bio i u proslosti jer prepoznavanja slova i brojki je bilo uvijek pitanje dali ce sistem znat prepoznat sta je napisano.

Do sada sam naisao na bug u radio player, MP3 Playeru te u teme odabir kad se prelazi na drugu temu i starta aplikacija. Ali ko ce danas napraviti savrsenu aplikaciju jer kad OS nije savrseno napravljen. Svaki novi update nosi novi bug sa sobom, znaci tamo di su ispravili su u nekoj drugoj adresi napravili novi bug.

Zato sto vise sudjelujemo u reportiranju bugova pomazemo da se te stvari rjesavaju.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesko je reci sto su genijalci u SE zamislili kao "faeture" a sto mi smatramo bugom. Donio je dosta promjena koje mi se svidjaju ali su isto tako i neke stvari zasrali skroz. (internet postavke). Multimedijalni dio me i ne zanima bas pa o tome necu.
    Jedina stvar koje se meni vise puta ponavljala je da mi ne povezuje imena iz imenika sa dolaznim i odlaznim pozivima nego prikazuje samo broj. I onda sam skuzio da mi je tada i SIM nedostupan. To sam rijesio otkljucavanjem SIMa i od tada se to vise nije dogodilo. Takodjer se dogodi da mi ne zvoni melodijom koju sam ja dodijelio kontaktu nego defaultnom. I jos jedan "feature" ili bug, ako aplikacija "contacts" nije upaljena onda dugim pritiskom na slovo on ne ide na to slovo nego samo otvori imenik ali na slovu A. Kad je imenik vec otvoren onda radi normalno. E sad, jel to "feature" ili bug to treba pitati SE genijalce.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pitanja vezana za P990i
    By ..:|AnyCall|:.. in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 24-02-2007, 19:21
  2. SMS delivery report default on? jel ima način?
    By Isus666999 in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-06-2006, 11:36
  3. Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-04-2005, 14:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove