Da slazem se s ovim
Ne neslazem se sovim
Slazem se ali drugacija raspodjela
Ja sam suzdrzan
@El ninjo: ajde drago mi je da se netko javio da "složi" oglasnik...
samo što podaju i zamjnenu treba staviti kao jedan podforum jer se dosta prodaje pa onda mogu i zamjene od jednom i obrnuto... Pa bi onda bilo bolje da je to dvoje u jednom, nego da netko piše 2 posta, jedan u zamjenu jedna u prodaju...
Znači ja bi da to bude:
1. Prodaja/zamjena
2. kupnja
3. ostalo
A za procjenom i mislim da nema neke prevelike potrebe da ima svoj podforum... da bi se moglo staviti pod prodaja/zamjena/procjena... Jer nakon procjene, neki se odluče i prodati mob...
Eto, toliko od mene...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma brijem da neće biti nepregledne...
Jer ko što sam rekao, dosta puta zamjena završi kao prodaja i obratno...
Pa da nebi bilo da je u krivnom podforumu i slično...
možda jedino da se stavi u tom podforumu kao što je i do sad u naslovu oglasa: M (za zamjenu), P (za prodaju) i Procjena (za procejnu)
i problem riješen... ili slično...
U svakom slučaju bilo bi preglednije nego sad, jer ima i sad oglasa koji nemaju ni ono P,M,K u naslovu...![]()
I opet se čeka kinfa da se izjasni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nek kinfa veli svoje, ali velim, u ovome projektu mu nudim pomoć jer sad imam višak vremena pa se mogu malo pozabaviti tim stvarima![]()
Bom Chicka WahWah
ne spavam na kompjutoru da mogu odmah odgovorit
ok, slažem se da je potrebna raspodjela, po meni je ona "osnovna" i najbolja
1.Ponuda
2.Potražnja
dakle zašto ta dva?
-"čistih razmjena" (npr. mob za mob) ima jako malo, dosta često ljudi i prodaju i mjenjaju, tako da nema smisla otvarat podforum posebno za njih ako će zjapit prazan (ako bi se našao koji takav oglas išao bi u ponudu, kasnije ako se ukaže da ima takvih razmjena može se otvorit podforum)
- aukcija je tip prodaje, i njih ima jako malo te također mislim da nema potrebe za otvaranjem posebnog podforuma ili "ostalo"
- što se tiče procjena slažem se sa Ico-om, često se ljudi nakon procjene odluče na prodaju, ali ponajviše zbog toga što mislim da će više ljudi vidjet "procjenu" u podforumu ponuda
- u vezi ostalih oglasa, tipa stanovi, tenisice, reketi, bicikli, čarape, gaće etc. to ne dolazi u obzir
- za preglednost, možda nebi bilo loše ako bi se kakav mod za prefixe podignuo ili da se bar poveća po defaultu broj listanja tema po stranici
-------------------
eto pitali ste me za mišljenje, ja sam vam ga dao![]()
Ja se slažem i sa ovakom "manjom" podjelom...
Samo bi onda ispod naziva podforuma (mislim na Ponuda), trebalo napisati što tamo spoada (Prodaja/zamjena/aukcija/procjena), da nebi ljudi u krivi podforum stavljali...
Podržavam...
Odmah!? Zar te nismo dovoljno dugo čekali?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=421932&postcount=32
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U svakom slučaju Oglasnik treba napraviti preglednijim. Ti si kao mod najkompetentnija osoba da nađeš načina kako to i napraviti. Malo prouči obje teme. OK?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
....ma neka se barem onda ta 2. naprave ....samo da se napravi da bude preglednije (barem malo)![]()
Slazem se s idejom
Da ovo bi bilo super kad bi tako podjelili oglasnik, na podforume.
Prestanite!!!
Dosta je bilo toga , ja se slažem , ja podržavam i sl. Nitko nije protiv prijedloga, pričekajte da se stvari realiziraju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dakle, nekima nije dovoljno ni vikati pa da prestanu s nepotrebnim komentarima, neki još uvijek nisu naučili da se neke stvari ne komentiraju pa da ja ne bi opet morao biti zločesti supermod ovo je
@kinfa kad se odlučiš kako urediti forum, javi da ovo ponovo otvorim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks