@ sljaka , na zalost nisam zagrizen nokijas, a kamo li nesto drugo. ne pokusavam biti realan vec jesam. Nokia je definitivno smeće od telefona kada ako je cijena ključni faktor kod ljudi. dakle to je telefon ko GOLF za mene loš automobil, jer za te novce dobijem bolji auto. pa ja nisam mogao vjerovati kada smo zaključivali broj i poslali nam cjenu od Nokije 1100 i ona je je ni manje ni više 1200 kn (par kuna manje), pa taj telefon nema WAP , ništa nema . moj iskrin telefon doma ima više finkcija od njega ( moj telefon ima žicu a nokia nema).
Ja koristim Nokiju kad zatreba ali definitivno nisam zagriženi Nokijaš.WB zna koliko posjedujem telefona i koje mareke (donekle).
Moj prvi telefon je bio Siemens S3
drugi S4
treći S10
četvrti S25
prije njih sam se služio čak i Sharpom kada je u Htrvatskoj postojalo svega 20-ak BTSova
između ovih telefona služio sam sam se sa svakakvima. do serije 25 i eventualno 35 (ne računajući problem sa baterijama) Siemens je za mene bio prva liga. dobio sam nekoliko (tada) Ericssona i nisam bio baš nešto očaran.
Na žalos Sienes u mobilnoj telefoniji ili kako god to nazvati,više nije što je bio.
toliko od mene .............idem jest tortu HAHAHAHAHAHAHHA

).
Odgovori uz citat
Bookmarks