-Nije mi jasno da vi-korisnici SonyEricssonovih modela novije generacije to ne znate.Svaka Li-polymer baterija se mora formirati,to jest jako je bitno da se i do 2 puta nova baterija mora totalno isprazniti (po mogučnosti do samog gašenja aparata) i puniti barem 12 sati.To je u biti minimum za Li-polymerove baterije.Neki serviseri i upućeniji prodavači preporučaju da se nova baterija skroz prazni i puni minimalno 12 sati više puta.Baterija na tvom aparatu vjerovatno nije formirana i zato ti se dešava da indikator jakosti baterije malo-malo pa pokaže krivu vrijednost.Ako je tome tako,savjetovao bih ti da se baciš u trošak i nabaviš novu bateriju(po mogućnosti kod ovlaštenog distributera-to jest,legalno),vjeruj mi da će tvoji problemi nestati ako se prodržavaš tih uputa.Poslao: Cule_ST
koliko van traje baterija i je li van se ikad dogodi da bude npr baterija na pola i da onda dođe na jednu crticu pa se ponovo vrati na pola???????????
-Inače,ja sam novi na ovom forumu i nemojte mi uzeti za zlo što ovako uliječem,ali korisnik sam SonyEricssona još od pojave dobrog starog T 68 i mislim da se dosta razumijem u mobilnu tehnologiju.
-Molim te da mi javiš svoje rezultate.
-Unaprijed hvala.![]()

Bookmarks