Najave mobitela tek dolaze, al izgledaju.....mrak![]()
http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...marena_015.jpg
Najave mobitela tek dolaze, al izgledaju.....mrak![]()
http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...marena_015.jpg
Da izgledaju mrak..koga zanima više i detaljnije može pogledati na samsungmobile.com
U zadnjih godinu dana samsungovi modeli su bili pun pogodak(d600 i d900 mobiteli godine) pa se nadam da će tako i sa ovim novim biti.Tanki su žešće...ja bi to negdje izgubio![]()
ovo je stvarno extra tanko.zanimljivo ce biti to nositi po djepovima.![]()
Velika pogreška je Samsunga što tako tanke, a samim time i osjetljive mobitele, rade od jeftine plastike...neka za primjer uzmu jednu Motorolu L6 ili iPod nano koji je tanji od svih današnjih mobitela, a napravljen je izuzetno kvalitetno, pogotovo stražnja strana koja se sastoji od čvrstog i visokokvalitetnog metala...
Bom Chicka WahWah
e sad, ne pise od cega ce bit ovi napravljeni, i ja se samo nadam jednoj seriji koja nece bit plasticna. gledam i gledan non stop D900, ali me ta "debljina" i komentari i iskustva onih koji ga imaju, odgovaraju da ga uzmem. uvijek trazim sto tanji i sto manji mobitel i naravno dizajn, sto D900 ima, ali sad jos tanji mobiteli od gorenavedenog mi se jednostavno vise ne svidjaju!
vidit cemo-od ceg ce bit napravljeni i kakvi ce bit dojmovi, a do onda cemo se zadovoljit necim debljim! hehe, da se krivo ne shvati... :bunny:
osobno ne volim tanke mobitele i zadnje sto mi je samsung perfektno napravio bio je d600..
ne znam zasto ljudi toliko preferiraju tanko pred "jajastim"..
tanki mobiteli mi nikako ne sjedaju...em ne pasu u ruci, em ne izgledaju privlacno, em te baterije ne mogu trajat nikako..
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
I ono sto je zanimljivo ne znaju se nikakve specifikacije baterija za te nove tanke modele(arem prema gsmareni). Sto se mene tice bolje bi im bilo da ovaj 5.9 model bude 8.9, a da ta 3 mm dodatno bude baterija. Jer ako je mob tako tanak, vjerovatno i krhak, ne moze imati bog zna kakvu bateriju.
i inace samsung ima slabe baterije,a mozes samo misliti koliko ce na ovima trajati.
dva dana ce biti svjetski rekord.:bunny:
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
al zato su mrak kad ih staviš u džep...
Dobri su tanki mobbiteli,ja imam d600 koji nije baš tanak,kad ga usporedim s d900 ili nekim tankim,ovi mi drugi izgledaju božanstveno
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ja bas danas usporedjivao d600 sa n80, jbte sunpor, n80 izgeleda ko nekadasnje cigle, a kad stavis blizu d600, i nije tolika razlika!!! iznenadio sam se... ili je to bilo zbog druge pive![]()
![]()
![]()
Bookmarks