Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je istina.malo su sporiji..ali ako mu misliš to 'oprostit' zašto ne?Mislim mob.ima jeb*** ekrančinu i stvarno sjajan fotić i još memo.card koje su jeftinije neg' ove m2(iako nije neka vau razlika)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam imao N73 i mogu rec da je ekran stvarno za popizdit!Cist da ne moze biti cisci,a uz to prilicno velik i vidljiv.Sto se tice brzine, prilicno je brza i jako lijepo otvara slike vecih formata.Jedina primjedba mi je zasad taj fuckin joystick,nije mi bas sjeo na prvu jer je nekako pretvrd i nekako bjezi pod prstom.Sto se tice kamere,dobra je,ali kako pise CARL ZEISS leca bas i nije nista bolji od K800 koji je nema.Autofocus je super,i jako lijepo izostri sliku.Jedino moram priznati da je zvuk na njene slusalice bio katastrofalan.Na mom k750i je bio a valjda 50 puta bolji,kvalitetniji i prije svega ugodniji.Sto se blica tice,napravili su veliki korak(za razliku od N70),pa sad kao 6680 I 6681 ima onaj pravi blic koji bljesne,a ne retardirano lagano svjetlo koje se upali i ugasi,valjda me kuzite. Sto se tice zavrsne obrade,tu je mobac dosta fin,i lako se izgrebe. recimo ovako ukoliko su vam ruke masnije ili mokrije,ostat ce vam packe na straznjem djelu,no naravno to samo obrisete.Kao zadnji dio od Samsung D600(ona da tako nazovem brusena plastika).No meni je najveca mana jos uvijek taj prokleti POP Port kojeg ne mogu smislit,pa nekad izgubi kontakt nakratko ako ju vrtis po dzepu i slicno.

Eto to je kratko o samoj N73,kako si me i zamolio da napisem malo detalja IMATIC.

Naime nisam imao k800 i ne mogu mu sudit,ali rekao bih da je N73 mobac za sminkere i ljude koji poslje tipkanja na laptopu peru ruke

Tako da bih ti preporucio ostanak na K800.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. GPRS i MMS postavke za Sagem my501C
    By RAUL in forum Sagem
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 02-02-2007, 00:30
  2. K750i ostaviti ili prodati
    By Moby in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 26-12-2005, 01:51

Bookmarks

Pravila postanja