ja bi na tvom mjestu rađe ostavio K800 dok ne izađe K810...
Eventulano za što bi mijenjao taj mob je neki symbian ili možda W810 (ali trebo bi tu već razmislit)... Al pošto si imao neki symbian, neznam dal su ti sjeli...
Evo, poslao sam K800 na servis zbog joysticka i guljenja tipki. Sad, kad se vrati, ne znam sto da radi,. Ostaviti ga sebi, pa imati ga dok ne izade nesto novo ili kupiti neki drugi uredaj (K610, W810...) i onda kasnije oko 6-7 mj. kupiti K810 ili W610. Najvise me smeta to ako mi joystick ponovno ode, pa onda opet na servis slati. Malo sam gledao cijene, i K800 je cijena dosta pala. U plavom oglasniku je oko 1800-2000 kn, dok modeli jos drze cijenu: W810 (1500 kn????) i K610 (1000-1200 kn)
iPhone 5s 16 GB
ja bi na tvom mjestu rađe ostavio K800 dok ne izađe K810...
Eventulano za što bi mijenjao taj mob je neki symbian ili možda W810 (ali trebo bi tu već razmislit)... Al pošto si imao neki symbian, neznam dal su ti sjeli...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A cuj, ja bih ti savjetovao da ostavis k800 jos neko vrijeme pa ces vidjeti ako te joystick bude zezao, obavezno ga zamjeni nekim drugim modelom...
Ovo sto su ti se pocele guliti tipke me stvarno iznenadilo jer za tako nov uredaj, mislim da se to nikako ne bi smjelo dogadati, ja ga imam vec 5 mjeseci i uzeo ga novoga tipke jos kao da su nove...
Ako uzmes neki slabiji model bit ce ti cudno malo jer je uvijek tesko prijeci s konja na magarca...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
probaj ga prodat i uzmi neku od nserije
Ja se evo isto dvoumim da frnem svoj ali opet sto uzeti...
Razmisljam definitivno o walkmanu iz ove ponude...
W950- uzeo bi ga ziher ali mi je previse skup, ovaj ekran je predobar...![]()
W850- nije los, slider je i s cijenom je prihvatljiv
W810- isfuran, dosta star model
W900- nema ga nigdje ni za lijek, a i skup je dosta za ono sto nudi
imatic, probaj razmisliti o ovim modelima...![]()
@ico i ja razmisljam o W810 jel sam ga imao, i nikakvih problema s njim nisam imao. da imao sam symbian, ali necu ga opet uzimati za "glavni" telefon. Uzet cu si mozda ovaj mjesec N 6600 za Tele2 da se malo igram sa symbianom
@wildbabe imam sad D750 koji sam dobio kao zamjenski. nije nesto strasno prelazak prosaoprvi dan mi je bilo cudno, danas je vec OK. a i ne mogu vjerovati koliko je lakse pisati poruke na njemu nego na K800
@sonyck nebih N seriju, pogledaj pocetak ovog posta![]()
iPhone 5s 16 GB
nista od toga mi nije bas dobro osim W810
W950- nema kameru
W850- ne volim slidere
W810- jedino taj mi je dobar, jel sam ga vec imao
W900-ne volim slidere
ali glavni problem je sto napraviti, prodati ili ostaviti. ne znam koliko ce padati cijena dalje K800. da nebi u 6 mjesecu kostao 1000-1300 kn
iPhone 5s 16 GB
To je dosta tesko za reci za k800, ali sve u svemu ne vjerujem da ce mu cijena tako drasticno pasti jer mu za sada jos nije izasao pravi nasljednik, a ovaj k810 je ista stvar kao i w800/810...
Ne znam kako su se cijene kretale od w800 kada je izasao 810, brijem cak i da mu nije nesto drasticno pocela padati cijena...![]()
zadrži K800 ako imaš garanciju.
budući da i tako planiraš uskoro kupovati novi mob, bolje je imati k800 jer ćeš kod prodaje za njega dobiti više novaca nego za w810 i sl.
a ako u međuvremenu opet ode joystick ili nešto drugo, imaš garanciju pa će se riješiti...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Slažem se nijala-om.Traženiji je definitivno k800 nego w810.Zato što je i noviji,pa ga je samim time lakše prodat.kada ga je brat kupovao koga god sam zvao u oglasniku svi su ih več bili prodali.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Na tvome bih mjestu ostao pri K800, zbog garancije i koristio je maksimalno, možda probat stavit poveći broj kvarova na popis onoga što ne valja i nadat se da u 45 dana neće sve riješit.
W810 je po meni precijenjen jer 700 kuna razlike izmedju njega i K750 kartica i to što nema joystick te bolje slušalice ne opravdava.
La donna e MOBILE
radije ga ostavi zbog modernog softa i odlicne kamere![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
kaj si od servisa dobio zamjenski mob?!
btw. ostavi k800 ak stvarno neželiš nekaj drugo kao WM mob, a ovo sa slanjem u servis ak će ti se još par puta pojavit reci da hoćeš da ti ga zamjene jer se stvarno kvari i reci kao da može biti takva serija u proizvodnji, tak je meni bio k750 stalno na servisu, sad imam već pol godine i ništa sve 5 i joystick i ima gigu karitce sve 5![]()
...manje je više...
to sam dobio u t-mobileu zamjenski, jel sam slao preko njih na servis
iPhone 5s 16 GB
Za tu lovu koliko je k800 trenutno nema boljeg, bar meni. Kad dodje nesto bolje onda je vrijeme za eventualno mijenjanje
Ostavi si k800, ipak je bolji od ovih nabrojenih. Valjda te jojstick neče više zezati, ja ga imam od 9. mjeseca i ni jednom nije zaštekao, radi ko švicarska vurica. A za 2soma k mozeš naći i m600 ako ti ne smeta to što nema kameru (bijeli, James Bond edition).
PREDATOR
ma smeta mi sto nema kameru, u tome i je problem. Ma ostavit cu K800 dok ne izade valjda K810
iPhone 5s 16 GB
čuvaj ga dok k850 ne dođe
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
@imatic,
I ja sam nedavno imao slicnu dilemu. Isto me malo poceo zezati joystick, pa sam razmisljao da ga zamijenim sa necim bez joysticka. Nazalost, utvrdio sam da ne postoji SE mob bez joysticka a da je po mogucnostima kao K800 (ah, otkrivenja), a i vec sam se "navukao" na odlicne fotografije i Xenon flash, pa sam ipak odlucio ostaviti K800.
S druge strane, kazes da tebi nisu bitne slike, cak niti kamera, pa onda ne znam sto da ti kazem. Ja takodjer zasad planiram ostaviti K800, pa vidjeti kasnije kakav ce biti taj K810. Jedino sto me muci je da je i taj koliko vidim sa joystickom...Pa nikako se rijesit toga! Iako, izgleda kao joystick na D750, na kojega su se znatno manje zalili (skoro uopce ne)...
Imaticu i meni je w810i bio odlican mob,kupit cu ga ponovno jer mi se jako svidjio.Prodaj ga i kupi se w810i ili ga ostavi i cekaj k810i,ti odluci o tome.
SE W810i nema problema sa joystickom,stalno sam se igrala na njemu,i nista se nije dogodilo.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Pa da, kad W810 nema joystick.
Da su barem svi takvi...
@Irena,
Kako to da si onda presla na Samsung? Malo za probu ili?
Bookmarks