Mislin da MMS kompatibilnost ovisi softwerski,a mislim da se ne moze nista uradit da taj mob ima mms,a i sta ce ti mms kad mob nema kameru?
Zasto jedan mobitel koji ima 65000 boja dobar izgled i kosta 2500 kn nema pisljivi mms?????
I imam sad pametno pitanje! do cega ovisi da li je neki mobitel mms kompatibilan ili ne,o hardwear-u ili softwear-u?
da li se moze na nesto izvesti pa da i taj mob ima mms?
Mislin da MMS kompatibilnost ovisi softwerski,a mislim da se ne moze nista uradit da taj mob ima mms,a i sta ce ti mms kad mob nema kameru?
Ako si gladan pojedi nesto
Kaj nije tvoja izjava malo kontradiktorna.MMS kompaktibilnost ovisi o softweru a većinom izlaze nove verzije zar ne?Poslao: nimda
S 300-S 300M ti je primjer.
pa jel izaso S500m kolko ja znam nije niti ce?
A kakve veze ima kamera s MMS-om??? Kada se samo fotografije salju(koje ionako ne vride nista).
znaci da je moguce to softwearski rijesiti......
Pa ja ne znam jel tebi zanimljivo slat one slike koje dobijes kad kupis telefon,il one sto sam slikas KAMEROM.A tebi fotografije ne vride nista a sta na primer tvoj frend nadje ti curu s nekim drugim momkom na kamari i slika ih.Dodje kod tebe pokaze ti sliku i ti kazes neka ta fotografije nista ne vrijedienigmaPoslao: andro2001
A kakve veze ima kamera s MMS-om??? Kada se samo fotografije salju(koje ionako ne vride nista).
Tek rođen
@enigma znaci da je moguce to softwearski rijesiti......
ak izadje novi soft koji MMS podrzava onda moze
A stvarno si legenda. Da mi curu s drugim momkom vidi hahahaha... Nije lose ali svejedno ostajem pri svom jer mislim da MMS i nema neku perspektivu bar zasad, a i kamere ce vriditi tek kad budu najmanje 2 Mpix a do tad mislim da nije bas vridno spomena!Poslao: nimda
Pa ja ne znam jel tebi zanimljivo slat one slike koje dobijes kad kupis telefon,il one sto sam slikas KAMEROM.A tebi fotografije ne vride nista a sta na primer tvoj frend nadje ti curu s nekim drugim momkom na kamari i slika ih.Dodje kod tebe pokaze ti sliku i ti kazes neka ta fotografije nista ne vrijedi
Bookmarks