ja sam bateriju kupio ovo ljeto u zadru i kažem, stvarno je dobra. Evo ja sad koristim non stop sl45 i traje preko 3 dana, s tim da ga NE gasim preko noći.
@coma
Koje zakljucavanje arhive? Mislis na SMS arhivu? S ovim patchem mozes otvorit arhivu al ne mozes unutra onda citat poruke.
Ne znam kolko bi baterija trebala tocno drzati.. al se sjecam da je moja original (nova kad je bila) dugo drzala, mislim cak 4,5 dana, tak nes.
@3aTmr
Gdje si to kupio i kad? Mozda je sad vec jeftinija
Gasis po noci?
--
. [Lejzermaster]
ja sam bateriju kupio ovo ljeto u zadru i kažem, stvarno je dobra. Evo ja sad koristim non stop sl45 i traje preko 3 dana, s tim da ga NE gasim preko noći.
maraschino - PTICICA
pa ja ću poluditi, taman kad sam lipo sredia sl45 da mi bude baš kako hoću, onda mi crkne ekran...
Mislia sam da mi to neki patch smeta, ali nije, proba sam ubaciti neki stari flash, ali isto. Ekran svijetli, ali nema ništa na njemu...
U siemensu je zamjena 550kn, a kod privatnika oko 300, a ja se sam nebi baš usudia mijenjati ekran...
maraschino - PTICICA
ima neki tip u splitu koji to jeftino radi
da si bar u rijeci , ja ti ga sredim za 200kn
sL!
budem pito frenda buggya dali je tesko ekran promijeniti, on je rasturo jednu sl-ku
e ovako vrijeme je da si namjestim keyboard layout! zanima me kaj je to ini file i kako ga iscitati?
...nije teško promjeniti ekran!!
Naj teže je otvoriti kučušte!!!
Kad ga otvoriš trebaš jako paziti na bočnu tastaturu(folija sa vezama za tipke) ako se ne pazi ona se moža jako lako otkinuti!!!!
Treba ju pažljivo odvojiti od plastike displaya!!
Display se odkopča od pločice i preokrene se naopačke!!
Na konektoru treba podignuti smeđu pologu i display je otkopčani, samo ga treba potegnuti van!!!
Isto tako ga i staviš unutra!!
neću za sada ništa dirati, imam sl55 za zamjenu, ali prvom prilikom ću ga srediti...
@coma
ne trebaš ga iščitavati, u zadnjoj verziji V_Klay ga već imaš ubačenog, samo odabereš model telefona (sl45i naravno) i onda layout type (meni je fw5601 English standard) i to je to...
ja sam sebi ubacia č,ć,š,ž (đ ne može) za pisanje poruka i kod adresara. Samo kad pišeš sms, prvo takvo slovo i nemaš 160 znakova nego 65....
ali je fora![]()
maraschino - PTICICA
a kako dobijes onda to kao patch ili kako, jel mogu sve vratiti na staro ako sjebem?
iščitaj si layout iz flasha (kao backup), onda uvijek možeš vratiti. On to spremi kao neku svoju datoteku. Ma mislim to ti je pizdarija za napraviti. Ništa ne možeš pokvariti, samo pazi što na koju tipku napišeš. Ako hočeš mou ti poslati moj layout da vidiš kako to izgleda. samo mi napiši tvoj mail....
maraschino - PTICICA
prima sve,ali ne SD, a MMC od 128, samo sa verzijom od (ako se ne varam) v.52 i na dalje....
pozdrav
......taman kad sam lipo sredia sl45 da mi bude baš kako hoću, onda mi crkne ekran...
probaj sa drugom baterijom....mozda nije display otiso.....
pozdrav
prima ali ne sve proizvodjace, uglavnom one poznatije prima! verzija softa ti mora biti iznad 54 ja mislim a ne 52!
mejl mi je coma_zeko@yahoo.com pa mi molimte posalji
check your mail![]()
maraschino - PTICICA
dobio hvala
kada je vec u ovoj temi rasprava o sl45, zanima me da li neko ima fw slik56w (fw za sl45 -> sl45i)?!
i kako raditi sa tim patchevima?! ja sam stavio gore verziju 56, ali ne vidim nikakve promjene kad stavim "apply patch" sa v_klay-om?!
sL!
mob ti mora biti ugasen i moras stiskati crvenu tipku dok se ne uspostavi komunikacija sa mobom
ok, toliko znam, ali imam v56 gore, li kad stavim gore patch, napise mi da je succesfully finisghed ali ne vidi nikakve promjene u meniu, ili bas mora imati podrsku za javu?!
jos jednom stavljam pitanje da li neko ima java activator koji stvarno ukljuci javu, a ne oni ljevaci koji samo pise da je java activator??!!!! ili ako neko zna di ima za download SLIK56w???!!!
sL!
ne trebaš imati javu za ubacivanje patcha...
odi na http://tau6.cjb.net tamo imaš sve objašnjeno kako sve ide i imaš dosta gfx menu-a za sl45...
maraschino - PTICICA
Ima na ovom sajtu animacije za SOL (Selectable Operator Logo).
* by trustkill
Zadnji uredio Lejzermaster : 24-11-2003 u 10:00
--
. [Lejzermaster]
ajmo decki, dajte neku dobru stranicu di ima jakoooo punoooo patcheva!!!
sL!
na mojoj stranici imaš gotovo sve, ako ne i sve patcheve koji su izdani do sada za sl45, s45i, me45, s55, c55 i m55
maraschino - PTICICA
znaci smao u apointmetn stavis dva mjesta prazno i onda ovaj kod? to je dobro za diktafon i za svijetlo! a kaj znaci "and even multiple task
;in a single schedule, maximum 16 bytecode"?
ej decki, citao sam na nekom njemackom forumu da je tip uspio ubaciti MMC karticu od 256MB u SL45!!! samo da treba ubaciti neki patch, i mob ju normalno prihvaca...
sL!
Bookmarks