Lijepobravo!
Eto ja se potrudio to kolko tolko pojasnit..
Nisam imao bas vremena to dotjerat u neku super stranicu..
ali nadam se da ce sluzit svrsi.
Ako bude ikakvih pitanja.. Pomoci cu ako znam
Eto.
http://www.sl45.funurl.com/
Lijepobravo!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
lijepo . . . samo na lijevoj strani u sl-u trebao stavit na vrh ono "main" a "about sl45" nize ili kako hoces . . . samo moj prijedlog
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jako dobro, a sad može li mi netko reći gdje mogu skinuti ver.56 za moj sl45i
maraschino - PTICICA
Imam Simpu.
Naso sam nesto![]()
Bas saljem i v56 i bin file.
Nadam se da podrzava ZIP fileove.
--
. [Lejzermaster]
pa da odem onda to viditi
maraschino - PTICICA
ako stavim ver56 na sl45i, tj. koji je bia sl45 pa sam ga nadogradia, hoću li onda izgubiti javu?
maraschino - PTICICA
CekajPoslao: 3aTmr
pa da odem onda to viditi
Pukla mi CARNet veza nakon sto sam bio tri sata za redom online, pa sad saljme iz pocetka![]()
Vjerojatno da, ali ne za dugoPoslao: 3aTmr
ako stavim ver56 na sl45i, tj. koji je bia sl45 pa sam ga nadogradia, hoću li onda izgubiti javu?
Imas JAVA aktivatore pomocu koji opet vratis JAVAu.
Ja sam svoj SL42 v81 prvo na v52, pa na v56.
Kad sam ga flashao na v56 onda mi je nestala JAVA ali sam je povratio![]()
A tko zna mozda ti i nece nestati. Ali ako i da.. nije problem vratit.
eto ja sam napravia sve kako piše na tvojoj stranici, i kad sam na kraju pokuša upaliti mob, piše mi WRONG SOFTWARE, i sad ne mogu upaliti mob... Kako da to ispravim??
maraschino - PTICICA
Kaj si sve napravio?Poslao: 3aTmr
eto ja sam napravia sve kako piše na tvojoj stranici, i kad sam na kraju pokuša upaliti mob, piše mi WRONG SOFTWARE, i sad ne mogu upaliti mob... Kako da to ispravim??
pa sve. stavia ver 56, izmjenia u hex editoru onaj dio (58) za graf menu, u ffmod umetnia slike(112-123)-DR mabuse i sa uni siemens loaderom usnimai taj izmjenjeni bin file u mob
maraschino - PTICICA
help help ne mogu nikako to sam srediti, dajte dobri ljudi pomozite kad sam već sam zaj.... mobitel
maraschino - PTICICA
Nemam pojma zasto je WRONG SOFTWARE.Poslao: 3aTmr
pa sve. stavia ver 56, izmjenia u hex editoru onaj dio (58) za graf menu, u ffmod umetnia slike(112-123)-DR mabuse i sa uni siemens loaderom usnimai taj izmjenjeni bin file u mob
Nego dok si stavio v56 nije bilo nikakvih problema nakon toga?
Znaci tek kad si stavio bin file.. od onda je problem?
Probaj skinut s mog sajta bin file (s ukljucenim onim fileovima) pa javi kaj je bilo.
Nadam se da si u UniSiemensu stavio EEprom Size na 000000
Flash Size na 5F0000, odabrao SL4x telefon i otvorio odredjeni bin file?
Vjerojatno nisi nesto od toga napravio..
Sve u svemu.. ja cu se raspitat oko WRONGE SOFTWERa.. ako to ne rijesis.
pa sigurno jesam nešto pogriješia, ali sve sam radia korak po korak pa me zato čudi sve to. probati ću sa tvojim bin file-om
maraschino - PTICICA
evo sad sam sa unisiemensom ubacia "tvoj" bin i ista stvar - wrong software. Neznam što da napravim...
maraschino - PTICICA
Nemam SL 45( za sada) ali virnuh malo. Kaj se tiče prostora na web-u napravi si račun kod Globalneta. Osim , ako izuzmemo Carnet , najpovoljnijeg pristupa (Happy hour) imaš i 20 MB prostora na serveru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nemam pojma zasto se to dogadja.
Mora da si nesto zafrknuo.
Mozda ti baterija nije bila full puna kad si ubacivao sa UniSiemensom bin file.. iako mislim da to nebi moglo biti to.. ali tko zna..
Eto ja sam kontaktirao jednog lika sa jednog foruma, skinuo neke programcice.. sad samo cekam da mi odgovori o tocnom postupku. Znam donekle.. ali hocu bit siguran da radim pravo.
Bez brige.. telefon cemo ozivit kako tako![]()
--
. [Lejzermaster]
Ahh, nadam se. MA tako mi i treba kad se petljam u nešto što neznam. Ajde, samo da uspijem to srediti
maraschino - PTICICA
Ma daj.. nemas beda.. sredit cemo to.Poslao: 3aTmr
Ahh, nadam se. MA tako mi i treba kad se petljam u nešto što neznam. Ajde, samo da uspijem to srediti
Ne znam.. meni se to niej dogodilo.. pa nemam pojma kaj si mogo uopce napravit.
Koji je tvoj uopce SL?
SL45 koja verzija je bila original kad si ga uzimao?
Ili je bio SL42 ko moj?![]()
to ti je sl45, a originalna ver je bila mislim ispod ver23, pa sam ga kasnije dignia na 52 i danas na 56 s kojom je isto radia i onda sam zeznia.
Pa iskreno bilo bi mi jako krivo da sam ga ono, uništia pa da moram novi kupiti, a to bi morao opet biti sl45..
maraschino - PTICICA
Daj mi napisi svoj e-mail.
--
. [Lejzermaster]
maraschino - PTICICA
Imas mail.
--
. [Lejzermaster]
evo baš sam skinia programe i sad čekam pojašnjenje (tako si napisa, jeli tako?)
U svakom slučaju, hvala ti na trudu da mi pomogneš
maraschino - PTICICA
Bookmarks