Ma te fontove možeši sam napraviti ako ti se da sa SCE-om.
Ali meni se fakat neda...
Ma te fontove možeši sam napraviti ako ti se da sa SCE-om.
Ali meni se fakat neda...
maraschino - PTICICA
da ali mora znati da ako ovo oce napraviti u cv-klayu mora maknuti ono "0x"
Mislim da ne mora.. mislim da radi i s tim.. Pa ako nece ici onda ce pitati![]()
--
. [Lejzermaster]
Ne MORA maknuti 0x, to je noramlna adresa i radi sasvim ok s tim...
maraschino - PTICICA
ja znam da meni nije radilo kad je bilo taj 0x, ako se sjecate onog da ti napravi apply odma i undo odma, a nista se u stvari ne dogodi
Radi 100%. Svi rizapn-ovi patchevi imaju taj prefiks i ja ih nikad ne skidam i sve mi radi.
No dobro, ako mu ne bude radilo, siguran sam da će pitati pa čemo mu objasniti![]()
maraschino - PTICICA
Ne kužim što je novo u ovom patchu. Meni isto tako radi i ona stara verzija. Samo sam kopirao .jad file u s direktorij i modificirao taj isti file, i normalo imenovao bi ga npr. u 1.jad ako mi je na toj tipci. Isto nisam trebao kopirati i jad i jar file u s folder....
maraschino - PTICICA
ja taj patch ne koristim, neznam zasto![]()
ja imam dva midleta koje koristim nešto češće pa sam njih stavio na tipke 1 i 2...
maraschino - PTICICA
U ovom novom mozes slozit i na * shortcut
Ja jedino tu vidim razliku..
--
. [Lejzermaster]
****** kako je hladno vani stalno mi se zacrni ekran, jel se to vama dogadja?
@coma_zgb
Da. Jucer se to dogodilo i mom bratu na SLu.
Ali ja na S45 jos to nisam primjetio, hehe
@3aTmr
Ja malo kopao po arhivi i gle sto sam nasao..
Se sjecas svog prvog WS?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1352
--
. [Lejzermaster]
haha, da da, a jeb**a, tako se uči![]()
maraschino - PTICICA
meni je na sl45-ici jučer cijeli dan ekran bio smrznut. Meni je jedini lijek za to trenutno to da ga ugasim i ostavim tako bar par sati...
Ali kako kaže Fabi, na S45-ici mi se to još nije desiloAj bar nešto...
maraschino - PTICICA
ma ja ga moram u hlace staviti sa ekranom prema unutra, valjda se ugrije jer je okrenut prema jajima
Ova teme se veż jaaako oduţila sa patchevima i komentarima, i mislim da bi je možda trebalo zatvoriti, pa otvoriti novu za nove patcheve i komentare???
Zadnji uredio 3aTmr : 27-12-2003 u 22:40
maraschino - PTICICA
može![]()
maraschino - PTICICA
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela
ispravak: sve u jednojPoslao: coma_zgb
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela![]()
maraschino - PTICICA
e sada je super
jedna korisna informacija - ako vam se događalo da neke midlete niste mogli pokrenuti jer bi vam javilo slijedeće: Out of heap memory, onda je to vrlo vjerojatno jer ste stavili Disable Java classes verification patch. Samo njega undo-ate i nema frke![]()
maraschino - PTICICA
Pitanje jedno.
Posto sad danas kupio SL45 (jos jedan, za bjednih 300 kuna sa svim osim MMC i vratima)imam pitanje jedno.
Na njemu je v52. Sad kad ga dignem na v56, ja mogu sa starog SLa skinut flash sa svim patchevima i ubacit ga u ovaj novi. Po mom nekom misljenju to bi sve trebalo raditi.
Kaj vi mislite?
--
. [Lejzermaster]
mislim da ga uopce nemoras dizati, smao roknes fullflash od starog moba i maknes sa ksie wrong sw i to je to
Vec sam ga sad diguno.
Sad skidam s njega fullflash.
Idemo pocetnicki korak po korak da nesto ne krene po zlu.
Sad jos 15 min da skinem novi ff, pa 15 min da skinem stari ff, pa 15 min da ucitam stari ff u novi mob
Koliko je to vec min!?
Jos onda ako nece raditi.. onda opet ucitati novi ffali hoce nadam se.
Korak po korak je najsigurnije.
--
. [Lejzermaster]
Nakon ucitavanja flasha dobio sam wrong sw, sredio to sa ksie i sve je kako treba
Jos mi samo fale vrata
@coma
Sutra sam prijepodne (do 11:30) u Zg pa ako ulovis lika ili nesto javi pa se cujemo i vidimo..
Broj moba ti dam na mail.. da ga bas tu ne ostavljam da mi curice ne bi dosadivale![]()
Zadnji uredio Lejzermaster : 08-01-2004 u 01:48
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks