nemres nas prevariti!![]()
nemres nas prevariti!![]()
a koja je razlika izmedju ovog i onog prvog?
ispravljeni su neki bugovi...
tako kaže autor
maraschino - PTICICA
opet nam je malo zamrla ova tema![]()
maraschino - PTICICA
moramo mi nesto izmislit
Zadnji uredio Sljaka : 13-06-2004 u 19:56
Svi znate za ovaj link ne?
http://trustkill.home.t-link.de/sl45..._trustkill.htm
--
. [Lejzermaster]
znam ali mi se neda to mjenjati, kada ne koristim, koristim obican screensaver ili sat
da, ali ja isto kako coma koristim digitalni sat...
maraschino - PTICICA
koristim blank display, tako da kada je odkljucan mob onda mi je screensaver, a kada je zakljucan i onda je blank display, onda kada ocu pogledati kolko je sati, pritisnem crvenu i onda mi se prikaze digitalni sat, a ne screensaver
e ljudi meni je blank display totalno obratan ako je mobitel hladan, odn ako sam ga ostavio na hladnom mjestu, ja se vratim, a ekran totalno crn, ugrijem ga i normalan je, jel se to vama dogadja?
da... I čak mi se zna desiti da mi se sve zbrlja po ekranu, tj, ništa ne kužim što mi piše na ekranu.
Prvo sam mislia da mi je to zbog promjene ekrana, ali onda sam vidia kod jednog dečka isti problem, a on nije nikad ni jedan patch ubacia niti je mijenja ekran
Zadnji put mi je tako bia 2 dana i onda se sam od sebe opet vratia na staro
maraschino - PTICICA
e meni se nikad ne zbrlja nista, ali me nervira to sto ga skroz cacrni po hladnom, mozda se prehladi ili...neznam
meni se do sada jednom desilo da mi je tako "crn" i jednom ovo da mi je sve bilo zbrljano...
neznam kako to riješiti da se više ne desi; bar ne za sada![]()
maraschino - PTICICA
budemo ugradili grijace u display
maraschino - PTICICA
@3aTmr
Cestitam na tisucitom postu![]()
--
. [Lejzermaster]
![]()
i to je moralo jednom doći![]()
maraschino - PTICICA
jel mi mozes mejlat vkp, pa cu staviti da se odavde downloada, jednostavnije je nego da se kopira ovo sve
imaš ga na mojoj stranici pod sl45 flash patch
maraschino - PTICICA
jebote listo sam sve od pocetka i onda na kraju vidim mali download!![]()
e daj mi reci kako se radi sa onim "contrast tool-om" stalno mi javlja neko sranje
haha, da, na kraju...
stavia bi ja link odavde na moju stranicu, ali ne možeš linkati download sa neke treće strane na ovaj site di sam ja postavia svoje stranice![]()
maraschino - PTICICA
mislim da je neka greška u progamu, i meni javlja nešto. Nisam ga prije isprobao, tek prije dan, dva...
maraschino - PTICICA
Ajd nek netko poslika SL ili nesto da vidimo kako izgleda taj NEW font![]()
--
. [Lejzermaster]
ma ja sam napravio undo, meni se ne svidja
Bookmarks